Tämä oli ihana vaihtoleikki olla mukana! Nautin sekä pakettien lähettämisestä että saamisesta.

SNY2007 kausi oli helmikuusta toukokuuhun. Vähintään kerran kuussa oli tarkoitus lähettää sovitulla summalla yllätyksiä saajalle. Kukaan ei tiennyt keneltä lahjat saa. Ilmoittautumislomakkeessa oli saanut kertoa itsestään, perheestään, väri- ja lankamieltymyksistään, harrastuksistaan ja niin edelleen.

Lähetin pakettini Auralle (Puikoilla Puuvillaa-blogi). Muutaman kerran lähettelin kirjettä tai kommentoin hänen blogissaan SNY-roolissa. Hauskoja sattumuksia oli, että jakson aikana lähettelimme muutakin postia puolin ja toisin. Olimme lankavaihdossa ja voitinpa Auran blogiarvonnassakin! Minulle tämä oli tietysti salaisuuden takia kutkuttavaa. Olit hauska kumppani, kiitos!

Helmikuussa paketissa oli käsillätehtyä mukana. Kännykkäpussi Project Spectrumin kuukauden väreissä eli harmaata ja Auran lempiväriä (toinen olisi violetti) sinistä. Tummansininen Pirkka-lankavyyhti, Suomi-heijastin ja Suomi Rock '89 -levy viimeistelivät tämän *Suomen sinisen* paketin. (Auran postaus, jossa myös kerrotaan lankavaihdostamme. Lähetin paketit peräkkäisinä päivinä eri posteista, käytin hämäävää käsialaa, ja niinpä olivat samana päivänä perillä, eikä Aura arvannut mitään.)

399915.jpg

Kun toukokuussa tein tänne omaan blogiini Project Spectrum -sivun, uskaltauduin jo julkaisemaan kuvan tuosta kännypussista. Aura siitä sitten havaitsi, kuka SNY on...!

399907.jpg

Maaliskuussa unohdin vallan kuvata lähetykseni, mutta lankaa siinä oli. Lisäksi laitoin itselleni uusia hassutuksia, kokeilumielessä tilaamiani, flexipuikkoja parin. (Tilasin siis itselleni puikkoja ja samalla taas Auralle yhdet.) Oli muuten vaikea löytää puikkokokoon sopivaa lankaa. Halusin ostaa violettia tai sinistä - tottakai. Lopulta päädyin ostamaan Lett Lopitia violettina, ja Aura tekikin niistä laukun. Katsokaa linkeistä Auran blogin postaukset...

Huhtikuun paketista löytyi sukka-aihetta. Tilasin Amazon.comista itselleni pari, ja Auralle yhden ulkomaan sukkakirjan. Tämän mukaan pakkasin myös Piukulta tilaamani neulontapinssin. (Auran postaus.)

519682.jpg

Toukokuun pakettiin keräilin tavaraa pitkin kevättä ja siitä tulikin varsinainen sillisalaatti. Olin kysynyt Auralta mielikuvitushahmoihin liittyviä kysymyksiä ja halusin alunperin tehdä mieltymysten pohjalta meille molemmille läheisen maskotin - jotta jäisi muistoksi tästä SNY-hankkeesta sekä saajalle että antajalle. (Toim. huom. Aura tykkäsi Ihaasta eniten, mutta oli mulle vaikea toteutettava.) Kyllästyin kuitenkin virkkaamiseen. Sain Nasun valmiiksi juuri toukokuun lopulla, jotta pääsin lähettämään pakettia, mutta itse taidan jäädä ilman Nasua... Moni tavara oli sitten samaa aihepiiriä, suoraan Puolen Hehtaarin metsästä: kahdenlaisia Puh-tarroja, Ihaa-suklaata, ostettu Puh-pehmo, printtikuvia hahmoista. Muuta aihepiiriä edustivat korukirja, silmukkamerkit (Auran lempiväreissä, mulla on samanlaisia vihreinä ja oranssina), Kuopuksen piirtämä suojelusenkeli. Aura keräilee enkeleitä. Sini-violettia väriä sain mukaan maalaamalla silkkihuivin. (Auran postaus.)623745.jpg623743.jpg623742.jpg

Saajana olin ihan todella vallan iloinen, kiitollinen ja onnellinen! Arnica-blogin kautta yllättäen sainkin lähettäjän selville joskus kesken kauden. (Tai blogihenkilöllisyyden.) Vielä kerran: KIITOSKIITOS!!

Katsokaa ja riemuitkaa kanssani! Nämähän ovat olleet esillä ennenkin, mutta tässä koontona.

Helmikuu. Drops Alpacaa maailman kauneimmassa värissä, mun lempparisuklaata ja kerroslaskurit. (Postaus blogissani.)

375639.jpg

Maaliskuu. Havaijia, Malibua, Itävallasta tuotua sukkalankaa, suklaata, itse tehty upea kassi, oranssit puikot, silmukkamerkkejä, rohkaiseva kortti. (Postaus blogissani.)

462781.jpg

Sukkalankahan on nähty valmiinakin.

536087.jpg

Ja keskeneräisenä... (ranneke?)

623751.jpg

Huhtikuussa oli värikästä taas. Kirjavaa puuvillasekoitelankaa, huovutusvillasuikaletta (vai voisiko tuota neuloa?), namijuomaa, siemeniä. Salaatit on maassa, hajuherneet valitettavasti unohtuivat--- (sorry) (Postaus blogissani.)

540611.jpg

Lankaahan on käytetty ilolla.

552511.jpg

552512.jpg

Toukokuussa sain oikein ison laatikon! Uskomatonta! Käsityölehti, taas suklaata (nam), Pirtin kehräämön oranssia, 7 veljestä raitana, voidetta, ja myös itse tehtyä hienoutta: pannulappu ja kaunis koru. Kortissa tietysti oikeat henkilötiedot ja kesäterveiset. (Postaus blogissani.)

592934.jpg

Monta lankaa on vielä käyttämättä. Tulen muistelemaan SNY:täni kun ne joskus käytän.

Tämä oli hauskaa! Jos joskus uusitaan, olen varmasti mukana! (Siitäkin huolimatta, että mukaan oli lähtenyt muutamia, joille ei mahtunut päähän, että tähän piti sitoutua ja tehdä loppuun asti tai että kannattaa oikeasti lähettää sillä summalla millä sovitaan eikä vain kuoria kermaa päältä... Kaikenlaista sitä. Huh.)