Tää tulis niinku vaan äkkiä kertomaan, että lukuisista yrityksistä huolimatta kotikonetta ei ole saatu elvytettyä ja se on yhä täysin pimeänä. Tää ei sit lukis toisten plokei eikä niinku kommentois juurikaan, kun ei kerta oikeen voi. Töissä täytyy tehä töitäki ja tällä ois vähän kiireitä.

Sillä välin vapaa-ajalla: meille vaan tuli väkisin seiskaveikkaa ja nallelankaa yhteensä puolitoista kiloa, ja floricaakin olis tullu, jos ei se olis ollu anttilasta lopussa, koska se oli tarjouksessa (!).

Eikä tää olis ny tehnykään sitä omaa nuttuaan, vaan on kieli poskessa ja suupielestä toiseen vatkaten nyhränny kotkan lapasta. Ehkäkö vaatii keskittymistä. Unohtui peukkukiilakin siinä jännätessä, täytyy tehdä tönkköpeukku, en nimittäin pura alkuun asti. Ne nallet tuli meille ihan lapaslangoiksi. Seiskat tahtoo isona rogueksi, mallinkin jo sain hommattua.

Ei ole tunikakuviakaan vielä. Tää ei oo ollu valosan aikaan kotona.

Nyt tää lähtis kaupunkiin, kun Keskilapsi tahtoo hameen ja laukun, ja Esikoinen housut ja takin. Just. Lapsilisistä. (Kai ne on jo tilillä? Vai pyydetäänkö varapoikaystävä-Visaa maksamaan?)

Tahtoisin, tahtoisin kovasti: oman läppärin nettiyhteydellä ja toisen koneen, jolla tytöt vois mesettää ja pelata, eli siinäkin pitäis olla netti. Ei oo rahaa.