Aivan ensimmäiseksi se, joka harmittavan usein jää sanomatta: KIITOS KOMMENTEISTANNE! Aina ilahdun, kun kommentoidaan, en vain muista kertoa sitä, kun luen kommentit yleensä ihan eri aikaan kuin itse kirjoitan.

Olen  nautiskellut harrastuksistani. Tämä talvi on ollut sikäli merkityksellinen, että koen oppineeni paljon ja edistyneeni sekä kuoroissani laulajana että agilityssä ohjaajana. Kyllä harrastaminen on mukavaa! Neulominen ei ehkä ole kehittynyt, mutta siitä nautin aina.

Lukenut olen aina paljon. Kirjojenlukemisaikaa syö neulominen ja nettisurffailu. Pidän mm perinteisistä tyttökirjoista ja Annat ja Runotytöt olen lukenut monta kertaa. Nyt vasta luin Viitalan Kaisan (kirjoitusaikaan Kaisa Ikola) blogimuodossa julkaisemia Betty-kirjoja ja tykkäsin isosti! Kolmas on mulla vielä luvussa. Lukekaas muutkin, jotka tykkää tän tyyppisestä: Betty, Betty maailmalla ja Betty oppii elämää.

Käsityörintamalta:

Virkattu kaulakoru on ollut Kuopuksella jo monena päivänä kaulassakin. Ohje on täältä.

Koukku oli ehkä 3 mm, sukkalankojen jämiä 13 g. Kiva. Kaipaisi silitystä.

Ilona Korhosen ja Jenni Östermanin kirjasta Neulekirja, Tähkäpää ja muut lempineuleet sukat ohjeella Fitz.

Kolmosen pyörö, magic loop, Novitan Nallea 86 g. Lankavalinnan takia löysähköt. Koko 39-40.

Omassa jalassa kuvattu, itse. Olisi tuo kantapää ylttänyt kunnolla, kun olisin huomannut nykäistä.

Sukat saattavat jäädä taloon, koska niissä on ainakin kaksi virhettä. Jos unohdan virheet, annan joskus jollekin. Katsotaan. Olisi mukavaa kun olisi aina odottamassa muutamat sukat, jotka voi tarpeen tullen antaa eteenpäin.

Säärystimiä ei vieläkään kuvattu, ovat kadonneet jonnekin.

Valmistui 11. etiopianuttu. Taas jämälankoja sukkalankapussista. Jämiä on ainakin kahteen nuttuun vielä. Aloittanen tänään tai huomenna kahdennentoista.

Ohuita sukkalankoja 3 mm pyöröpuikoilla, 59 g. Muuten hauskaa, mutta parikymmentä langanpäätä. Edellinen (vielä toimittamattomien yhteispotretissa vasemmanpuoleisin) oli langanpäissä ennätyksellinen: 32 pätkää! Seuraava tulee sitten vähemmästä määrästä lankakeriä eli pääteltävää ja kirjavuutta vähemmän.

Tuosta vasemmanpuoleisesta vielä. Muistin sen painon väärin. Oikeasti se on 60 g.

Olen vähän virkkaillut heksagoneja, aika paljon neulonut lehtipitsijakkua ja yli puolivälin nitkutellut Takut-kämmekkäitä. Nutun vielä aloitan. Sen verran on monta työtä kesken, että on joka mielentilaan jotain mihin tarttua. Nähtäväksi jää, mikä seuraavaksi valmistuu.

Uusi työviikko edessä. Sitä päin!