Tiedättekö, en luule olevani ainut, joka käy aika usein katsomassa omassa blogissaan olisiko joku kommentoinut jotain. Mitähän sitä oikein on vailla? Seuraa?

Taidankin ruveta paljon ahkerammin kommentoimaan niitä blogeja joita luen. Nih.

Täällä aina ihmettelen, kuinka laskuri raksuttaa hämmästyttäviä lukuja. Silti välillä on vähänlaisesti jälkiä lukijoista. Välillä taas on niin hurjan ilahduttavia kommentteja, joskus joku kysyy jotain, joskus tulee ihan vain terveisiä, joskus yllättävääkin asiaa (sama koulu vaikka...)

Semmoisia tässä vain mietin mielessäni. Kun kävin taas kurkkaamassa, onko kommentteja.

Kutsukaa hölmöksi jos tahdotte. En taida välittää. ;-)

Ja sitten ne tropiikkisukat hassunhuonosti kuvattuina. On olleet jo pari päivää käytössäkin. On kuulemma kivat. (Ottaisin itsekin. Tykkään.) Näihin tein osan varresta sileää ja 2 o, 2 n joustimessa joka toisen oikean raidan pikku'palmikkoa' joka toisella kerroksella.

454139.jpg

Kantapäiden jälkeen sileälle lähtiessä on kolo. Kantapäässä ei ole reikiä. Tiimalasi on pop. Sukat on kuvassa hassusti jalassa.

454137.jpg

Esikoisen sukat on puoltatoista vartta vaille valmiit. Niihin tulee varsiin joka viidennelle kerrokselle pikkupalmikkokäännös jokaiseen oikeiden silmukoiden raitaan ja sileää ei ole varressa ollenkaan. Varret tulee myös pitemmiksi. Ylläolevat teki mieli lopettaa 'kesken' eli ennen langan loppumista. (Toivottavasti keksin loppulangoillekin järkevää käyttöä.)