Jos vaikka heti alkuun tunnustan ne hankitut langat.

Sen lisäksi että sain ihanalta SNY:ltä 200 g Wetterhofin Silviaa, nam, ostin itse Rellana-kaupasta netistä, Saksasta, alelankoja jotka saapuivat toukokuussa. (Paketti seikkaili matkalla, meinasi jäädä Siwaan, kun en tajunnut yhtä mainoksen näköistä saapumisilmoitukseksi, ennen ovat tulleet Postiin, nyt joku kuriiriposti + kauppa-asiamies. Kummaa.) Taas selityksiä: oli ihan hurjan halpoja! Ja kivoja.

1605585.jpg

On niillä kavereita. Harmaata sukkalankaa, että saisi tehtyä kirjavien sukkien lisäksi niitä kivoja kaapelisukkia sun muita, joissa täytyy olla yksiväristä lankaa. 200 g. Pikkasenko ihanaa Rellana Merinoa (puikoille 4,5-5 mm) ehkä jonkun pikkujakun verran eli 600 g. Luonnonvaaleata Naturaa, paksut puikot sillekin, takin tai puseron verran kai, 1000 g. Tunnustettu on ostokset. Valmista ei tule ihan heti. En yhtään tiedä milloin tekisin takkilankoja pois, vasta viime vuonna opin ostamaan isompia eriä, mutta harvemmin neulon isoja töitä.

Yksi iso työ tuli sittenkin valmiiki toukokuussa, juuri kuten tahdoinkin! Se Kuopuksen mekko!

1605610.jpg

1605628.jpg

Neiti oksennustautilainen ei voinut esitellä sitä eilen. Siispä nyt. IK:n Good Stripe Dress vankasti muokattuna, melkein uusi malli. Lankana tamperelaisessa neulemiitissä ostettu Country Cotton ja viime vuonna neuleystäviltä lahjoina saatuja lankoja: vaaleanpunaista Violaa ja punakirjavaa Novitan Hawaijia. Yhteispaino 377 g.

Meinasin jo, että katkaisen keskeltä ja poistan kerroksia, mutta kyllä tämä kelpaa tytölle.

1605623.jpg

1605616.jpg

Illalla sitten päätin kuluttaa tuon Hawaiin loppuun ja otin kasin puikot ja rupesin vääntämään ylhäältä alas bolerojakun tapaista ihan ilman ohjeita. Kaamee härpäke. Justjuu eikä voinu sovittaa, lapsella siis oksutauti. 81 g.

1605604.jpg1605595.jpg1605600.jpg

Tää on sarjassa 'aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta'. Mahtuu Esikoiselle, mutta ei se tällaista pidä. Enkä pura. En ajatellut neuloa Hawaiijia enää ikinä. Olis pitäny tehdä huivi.

Eilisen valmistuneilla sain toukokuun saldoon kolmannen ja neljännen työn. Olisikin ollut kumma kuukausi, kun olis ollu valmista vain huivi ja pannulappu.

Toukokuussa valmistunutta -> 580 g

Shetland Triangle 87 g

patalappukokeilu 35 g

Kuopuksen kesämekko 377 g

bolerohärpäke Hawaiijia 81 g

Lankaliikennettä tässä kuussa -> 2000  g

Saksasta ostettu harmaata sukkalankaa 200 g, vihreätä merinoa 600 g, vaaleaa Naturaa 1000 g. Salaisesta paketista Silviaa 200 g. (Eikä: kaks kiloo yhteensä! Ihan mahdoton meininki.)

Mä ostan joka kuukausi enemmän lankaa kuin neulon. Sitä on paljon. Myös keskeneräisiä käsitöitä talosta löytyy, niistä oma postaus fufoilun aloituksen kunniaksi.