Tällaisen pinnan koukuttaminen 466433.jpg

viivästytti kovin näiden tekemistä. (=Yhden illan.) Sitten oli muita kiireitä.

466403.jpg

Viikonloppuna vain oli jotenkin pakko tehdä Kuopukselle Samos Lollipop -pipo. Vuosi sitten hävisi mummolariennoissa (mukavamman värinen) vastaava. Tähän ehkä vielä teen jotain ruusuja tai mitälie kukkia. Toivottu on.

466432.jpg

Esikoisen varustaminen hiihtoreissulle Norjaan on loppusuoralla. Lumisuojat sääriin piti saada lainaksi, mutta olivat ystävältä päässeet piiloutumaan eli hukkaan. Eilen pikkupaniikissa ompelin - saman tien kaksi paria. Ei ole kauniit, mutta pysynee lumi poissa lahkeensuista.

466394.jpg

Gumminauhakujat on ylhäällä ja alhaalla ja kangas on ihan suorakaidepötkönä. Alhaalla jalanaluslenkit kumppanauhasta. Jotain vuosien takaisia haalarikankaita. (Ennen ompelin paljon, nykyisin en tykkää.)

Sukat ei meinanneet tulla ajoissa valmiiksi. Tänään illalla viimeinkin päättelin. Tahdoin käyttää langat loppuun asti, ja viimeiset golfpallon kokoiset keränloput kesti yllättävän pitkään. Polvisukat tuli.

Ei voi ottaa päivänvalokuvia, kun Norjaan lähtö on huomenna ja sukat tässä ja nyt valmiit. Kamalia kuvia, mutta ihanat sukat.

Sademetsän Siimeksessä. Nimi langan värifiilisten mukaan. OnLine Supersockea (?), sitä Tropicia. 2,5 mm sukkapuikot (tavalliset ja bambut, tein kahta sukkaa kerralla), 14 s per puikko, kärjestä neulottu, tiimalasikantapää. Varren 2o, 2n koristeltu joka viides kerros palmikkokierroin. Itselle jos tekisin, pitäisi lisätä varressa silmukoita. Nuorelle likalle tein napakat lisäämättä silmiä. Ohuemmat jalat, ja näyttää (Keskilapsen sukkien perusteella) löystyvän tuokin lanka minun käsialalla tehtynä noilla puikoilla. Tykkään raidoista ja väreistä. Tyttökin kai.

Salamakuvassa näkyy mitta.

466399.jpg

Värit oikeastaan melkein ok.  Pimeissä kuvissa ei. Kiilto ylimääräistä.En jaksa kuvata tänään lisää.

466401.jpg