Koulun alut ja lasten harrastukset ja kaikki se uusi järjestäytyminen saa aikaan minussa muutostarvetta. En osaa sitä nykymielentilassa suunnata järkevään (esim raivaisin makuuhuoneen nurkan tavaraläjät tai varmuustallentaisin koneelta valokuvat tms), vaan juuri tänä vuonna olen holtiton käsityöriehuja.

Mulla on, korjaan: oli, kaksi huivia kesken. Pitikin haluta molemmat varmuuden vuoksi valmiiksi ennen Bestiksen häitä - itselle pidettäväksi jompi kumpi. No. Mitä teen? Molemmat kesken yhä - aika pahasti, tosin molempia edistetty. Kolmas aloitettu, kun Kuopus niin kauniisti pyysi itselleen huivin sinne häihin. Paska lanka, Kuopuksen värimaailmaa ja vanhaa varastoa toki, mutta mukava, joutuisa ja mieleinen malli. Minttumaari tulossa. Aika hyvässä vaiheessa jopa. Siihen yhdistämme vielä helmiä! (Tämän huivin teen kyllä vielä joskus 'oikeasta' langasta.)

Lapasvaihdossa olen mukana. Langat ja malli on valittuina. Motivaatiotakin on, mutta ei aikaa.

Fufoilussa olin mukana. Tahtoisin sen vauvanpaidan pois kuljeksimasta. Ei nappaa enää. Kylvän vain ensi vuoden tempausta varten runsaasti ufon siemeniä.

Sukkia ja neuletakkeja tekee mieli tehdä. Akryyleille on suunnitelmat (neuletakki ja slipoveri). Oranssit Pirtin Kehräämön langat huutelee huiviksi ja pipoksi ja lapasiksi ennen kylmiä kelejä. Joululahjasuunnitelmia on vaikka kuinka. Lasten lapaset on ihan parittomia, puhki tai muuten kulahtaneita tai hukassa.

Tahtoisin neuloa 20 tuntia vuorokaudessa ja kaikkea tätä! Ja vaakatilkkuja! Miksi on muu elämä, työ, perhe, Koira...? Mä neuloisin vain nyt. Ja ostaisin lankaa. (Mistä lisää rahaa? Jaa, mulle luvattiin palkankorotusta...!!)

Helmiksen patistelusta kerrottakoon, olen mukana näissä:

689244.jpg

Nappi

 819789.jpg

lapasvaihto2007.jpg

329276.jpg (paitsi etten ole tätä edes miettinyt viime kuukausina)

Haluan liittyä vielä sukkasatoon, vaikka huivit ajaa nyt kiireisenä (siis 2 tai 3 huivia tehtävä pinkovalmiiksi asti 22.9. mennessä ja muutakin elämää olisi) ohi muiden projektejen. Sukkia kuitenkin teen jatkuvasti välipaloina ja niitä on pukinkonttiinkin suunnitteilla (+ iso osa lankavarastoani on ns. sukkalankoja), joten voisin liittyäkin. Siis liityn. Nyt.

Ärsyttää muuten, kun tuolla sivun nappilootassa tuo tilkkuhaasteen koko on sellainen, että sen linkki peittää alleen muiden nappien linkit. (?) Nappien paikatkin Vuodatus paiskoo oman mielensä mukaan. Taas asia, jota en oikein osaa korjata itse.