Uusi työ on  nyt kestänyt pari viikkoa. Viihdyn tavattoman hyvin! Ei tarvitse ikinä iltapäivisin huokailla ja katsoa kelloa.

Kynnet laitatin taas eilen. Tällä kertaa haettiin teemaksi pakkasta ja lunta. Valkoista ja hopeista hilettä. Koukerot valkoisella ja mustalla, vähän 'timantteja' lisäksi.

Alla näkyy passiivineuleesta aktiivineuleeksi siirtynyt tuubihuivi. Tavoitteena saada valmiiksi tammikuussa (kun ilmoittauduin helmikuuksi Lankahamstereihin!), mutta ei ihan ehdi.

Se mikä on valmistunut (woohoo!), on Pavonis. Se tulee tässä kuussa valmistuneiden Heddan ja lapasten kaveriksi. Sain tänään pingotettua. Enää langanpäät piiloon ja käyttöön kaulalle.

Kävisi koon puolesta hartioillekin. Monikäyttöhuivi. Ihanaa Alpakka Silkkiä. Olisko ollut nelosen puikko? (Täytynee tarkistaa.) En ole vielä punninnutkaan. Palataan aiheeseen, kun saan irti patjasta.

Jaahas, puhelin soi. Lähden hakemaan Kuopuksen kavereineen hiihtoladulta ja sitten menenkin kuoroon. Ai joo: Pispalan kirkossa viikon päästä sunnuntaina klo 11 alkavassa jumalanpalveluksessa laulamme me, Tellus-kuoro muutaman virren.