Vielä kirjoitan yhden viestin, koska olen Onnellinen. (Ja koska tietokoneelle pääsyä saa oikeasti jonottaa meidän perheessä usein monta tuntia!) Kävi niin hassusti, että kun olen ollut illat siellä sun täällä juoksemassa, en ole havainnut saaneeni postia! Pöhkö ja ajattelematon perheeni oli haudannut pullean kirjekuoreni sanomalehtien ja mainosten alle. Tänään pengoin lehtiä, ja eikös sieltä paljastu tuo ihanuuksien ihanuus. Voi kiitos, Salainen Neuleystäväni! Sain nyt jo lähetyksen ja se oli todella mieleinen. Oih! Katsokaa itse:

375639.jpg

En ole ikuna neulonut mitään tuosta unelmanpehmeästä Drops Alpacasta. Se on tuttu vain toisten blogeista. Nyt mietin kuumeisesti mitä herkkua niistä tekisin ihan itselleni. Sitten sain lempparisuklaatani eli tummaa, ja tarvikkeita, joita en vielä omistanutkaan: kerroslaskurit. Sanoinko kiitos? Sanon yhä uudelleen: KIITOS! Lanka on sellaista, että väri on ihan miljoonan ihana, ja niin pehmeää, että käyn sitä hiplaamassa vähän väliä. Kuvankäsittelyä ja värimäärityksiä en osaa vieläkään, joten paiskaan tähän kuvat langoista salamalla ja ilman. Todellinen väri on mielestäni jotain siltä väliltä, ja kauniimpi mitä kuva kertoo. Siis ihana lanka. Kerroinko jo? (Tää niinku tykkäis näistä ja tää ois ihan kuin ois joulu ja tää ois hirveen iloinen.)

 

375642.jpg375640.jpg

Pikkaisen kävi mielessä, että SNY:ni oli siinä neulomistapaamisessa Stockalla, jossa menin boleron hihan kerroksissa koko ajan sekaisin jutellessa, kun tuli nuo laskurit. Hmm. Hyvät on olla olemassa tuollaiset. Kun nyt ahkeroisin ne boleron etukappaleet, olisi noille heti käyttöä.

Ajatelkaas ihmettä: paketti on ollut auki jo monta tuntia, enkä ole vielä syönyt tuota suklaata. Ajattelin, että nappaan sen suuhun sitten, kun on oikein suuri tarve. ;-)

Nukuttaa, mutta en kuitenkaan saa unta, kun Puoliso on kaupungilla 'syömässä' ravintelissa kavereineen. Siispä painun tästä vielä kommentoimaan SNY-sivuille ja pipoviikoille voisi kans laittaa tiedon tosta vihreästä hatusta. Jos en kuitenkin nukahda tähän pöydän ääreen.