Edit: Vähän aikaa ainaski on vielä tuo piiiiiitkään jatkunut arvonta voimassa. Joko osallistuit? Palkinto tulee sitten joskus tai jouluna. Sukkasadon palkintokin on olemassa, valmiiksi valittu. En vain ole kyennyt postiin asti, kuten masentuneelle joskus käy. Kyyllä tääää tääääästä.

Olin kutsuttuna prinsessajuhlissa. Aih, oih, ihanaa! Rakas ystäväni täytti 40 ja halusi leikkiä rinsessaa melkein kahdenkymmenen muun rinsessan kanssa. Juhliin toivottiin asianmukaista pukeutumista ja lisäksi oli maininta, että 'tiara tai kruunu pakollinen'. Tälläydyin minäkin, ja kivaa oli. Selviteltiin prinsessojen mahollisuuksia kuningattariksi, pidettiin prinsessatietokilpailu, syötiin hyvin ja seurusteltiin hepenissämme. Se, ja viikkoa aiempi firman pikkujoulukin, virkisti.

40 v -prinsessa sai kaunista turhaa eli pienen kaulakokoisen Zetorin. Sitä jotain Raijalta diilattua ohutta huivilankaa, josta jo Mummu sai huivinsa ja vielä jäikin. Ruhtinaalliset 35 g.

2092832.jpg

Oonkos mä pingottanu ton toisen reunan huonosti, vai oliko se vaan lattialla pahasti?

2092833.jpg

Ollaan päästy talveen. Kuvia räiskitään ja ja nolla hyvää tulee.. Määrä ei korvaa laatua, mutta silti..

2092825.jpg

Elämä valostuu, lääkitystä on lisätty. Nyt jo neljät lääkkeet. Saan useimmiten nukuttua yöt, ja vähitellen jaksan puuhailla päivisin jotain. Paitsi että. Flunssa iski. Pahimmillaan just kun ajoin kotiin Jyväskylästä koiranäyttelystä ja Äidin luota (kiitos kestityksistä ja seurasta!) sunnuntain lumimyrskyssä nuha äityi oikeaksi taudiksi. Ottaa pattiin, kun yskittää ja on kurkku kipeä. Jos yskit, sattuu. Jos et yski, tuntuu pahalta koska yskittää. Kohtalotovereita lienee pilvin pimein pitkin Suomea.

Neulon mä salaisiakin juttuja, mutta niistä sitten kuukauden päästä tarkemmin. Heh.