Fufofufofufofufo!!!!

Tänään pikaisesti vastentahtoinen Esikoinen suostui minuutiksi ulkokuvaajaksi.

Toteutettiin melkein vaan ei ihan kaavaa: Oranssi eestä, Oranssi takaa, Oranssi istuu, Oranssi makaa. (Niin muuten ihan sivumennen, aion lyhentää netti-identiteettini ihan vaan Oranssiksi, jätän sen Rouvan pois. Kuitenkaan en ole eronnut enkä eroamassa Puolisosta.)

SHERBORNE ABBEY, Ilun upea malli, aloitettu maaliskuussa 2006, ufoutui ennen kainaloita, neulottu aktiivisesti kesäkuussa 2007, ufoutui melkein-yksihihaisena-ja-vähän-alle-kainalon, neulottu viikossa valmiiksi tammikuussa 2009. Kolmosen puikoilla ohjeen alkuperäistä lankaa eli Rowanspun DK:ta 370 g (lankaa jäi). Iso työ mulle, oon niin isokin. Kaunis on, repsottelee vain nappien väleistä niinkuin neuleilla on joskus tapana. Kaunis vihreä (eri kuin Ilulla). Paan Ravelryyn kuvat vasta kun on Flickr-tilillä tilaa. Modasin; kaventelin hihaa, oli hiljoonaziljoona silmukkaa ja toosi leveät hihat. Mitäs oon niin iso. Mulle tuli hihaan seitsemän mallikertaa. Ihanat palmikot. Kyllä kannatti tehdä loppuun, oli ihan noloa ufouttaa tää kaks kertaa!

Kuvaaja ei tietenkään huomauttanut laittamaan noita alimpia napinvälejä nätisti eikä välittänyt lumikolasta taustalla. Nooh, huukeers.

Samalla kuvaustodistettiin uusin Mario-myssy, joka on ohjeen silmukkamäärillä mutta jäi päänmyötäisemmäksi eli tiheys ei mätsää, on kuitenkin kiva. Puikkoja en muista, mutta lanka on Novitan Luxus Cloud (Anttilan alesta kolme kerää á kolmejapuoliee) 54 g eli saan vielä lapaset siitä langasta. Mukava pehmeä, aika löllö lanka. Mössykkä ollut jo aktiivisesti käytössä. Värikin on ihana.

Vähän epätasainen neulejälki, mutta käyttökelpoinen päähine. Kumpaakaan valmistunutta en ole tietenkään tapojeni mukaan malttanut kastella tai pingottaa tai höyrytellä, suoraan vaan päälle ja menoksi.

Vois tohon pipaseen laittaa joku koristehärpelön vaikka sellasen kuin alkuperäisessä tai siis sinnepäin. Tai kiinnittää pikkunappirykelmän tai jotain. Katellaan kun ehdin tekeen lapaset valmiiks. Tosin nyt pukkaa tunikan lisäksi huopahattua ja lapasia. On uus kirja tai ehkä pari ja uutta lankaa. Niistä myöhemmin.

Aijoo. Haluutte ehkä tietää: Ilmoitin meneväni sinne töihin. Alkaa 2.2. paitsi että menen yhdeksi päiväksi etukäteen eli 28.1. on myös työpäivä. Jännää.