Veljen tulevalle vauvallehan tein ensin haalarin. Nyt samasta langasta valmistui tulevalle isosiskolle mekko, Cassia (ravlink). Merinovillaista lankaa meni 3,5-4 mm puikoilla 259 g. Valmis on, napitkin niskassa, mutta täytyy vielä kastella ja kuositella, jotta helma ei yrittäisi enää rullautua.


Koko on kaksivuotiaan pitkähkö mekko. Oli muuten mukava malli neuloa!

Nyt tuota lankaa on jäljellä vähän yli yksi kerä. Saakohan siitä vauvalle myssyn? Teen kuitenkin ensin jotain muuta, alkaa väri kyllästyttää.

Puikoilla on illusioneulesukat ja pitkästä aikaa etiopialaisnuttu. Ilokseni kuulin, että lasten koululla on innostuttu keräämään nuttuja, ja sainkin kaapin nurkasta kuska(ute)ttua kahdeksan nuttuani sinne. Käsittääkseni ainakin lukoilaiset ja osa opettajista on osallistunut vauvanvaatekeräykseen Afrikan pienille.

*********

Elämä on ollut harrastuksellista ja antoisaa tänä viikonloppuna. Perjantaina Koiran kanssa ilahduttavan hienosti menneet agilityharjoitukset. Lauantaina kuoron kanssa liike-/tanssintapainen-improvisaatio. Tänään sunnuntaina kuoroharjoitukset, joissa ensin uutta, hauskaa naisvoimaista laulettavaa koko porukalla ja sitten jännittävää uutuutta: pikkukuorolaulua 8 hengen voimin. Edellisessä lauloin matalaa alttoa, jälkimmäisessä korkeaa sopraanoa! Uusia aluevaltauksia ja jännittävää pinnistelyä. Nyt on hyvä olla. Hyvillä mielin uuteen viikkoon.