1153289.jpg

Tulin kertomaan, että on tässä neulottu vaikka joulu on jo huomenna. Lahjat oli paketissa jo eilen, mutta sitten voi loput neuloa julkineuleina, eikös. Pikkujoululangasta tulossa 47 kokoa Spey Valleyt Knitting on the Roadista (täytynee tehdä melko lyhyt varsi, että riittää lanka varmasti.) Vaaleanpun. + pun Grignascon Baby Cashmerinosta (olikohan se sitä?) tulee Knittyn Tam B -baskeri. Hirveän pieni, mutta en viitsi purkaa. Annetaan pois jos ei Kuopuksellekaan mahdu.

 

1153287.jpg

Sellainenkin ihme on tänä syksynä koettu, että Esikoinen neuloi! Loppukirihän siinä tuli, mutta valmistui tänään eli vallan ajoissa nämä säärystimet ystävälle ja luokkatoverille. Lankana Novitan Jussi ja muistaakseni Flotte Socken raitakirjava. Luonnossa kauniin rauhalliset värit. Oli kai 4 mm lyhyt pyörö.

1153284.jpg

Vähänkös mä olen iloinen. Esikoinen ei kyllä tykännyt touhusta, mutta sinnikkäästi sai valmiiksi. Hyvät tuli!

Meille muuten tulee joulu! Alakerrasta on romut raivattu, lattiat on imuroitu ja pesty, koristeita on levitelty, vessat ja sauna jynssätty. Ei täällä muuta tarvi. Pipareita ja muutama torttu leivottiin lasten kanssa. Vielä koristellaan pipareita iltahommina, kivaa. Lahjat odottaa kaapissa, lohi on suolattu, kinkku melkein sula. Huomenna vain kinkun paistoa, perunoiden laitto ja lämmitelypuuhia. Ei isompaa urakkaa. Rentoa! Kynttilät ja jouluvalot tuo tunnelmaa.

Yksi tunnelman latistus oli, mutta sille vain naurettiin. Rautainen kuusenjalka on mennyt piiloon, ja laitettiin kuusi siihen vanhaan muoviseen. Kaatuihan se just kun oli koristeltu loppuun asti. Heh. TIMBER! Uusiksi vaan. Onneksi tykätään kuusen koristelemisesta.

HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE BLOGINI LUKIJOILLE!

1153286.jpg