Wahoo! Ufot senkuin vähenee! (Tästä innostuneena aloitin upouuden hihan ikivanhaan vauvan paitaan.)

Saanen esitellä, Kisu Pikkukuu, jonka sain valmiiksi eilen, kun lapset palasivat, ja Kuopus esitti melko välittömästi, että nyt teet sen kissajutun valmiiksi!

680472.jpg

Silittänyt en ole, ja kierokin tuo on. Meinaan viedä ihan kehysliikkeeseen, josko saavat siellä pingotettua hyväksi. Toisaalta, jos joku tahtoo nikkaroida ja maalata (himmeänvihreät?) kehykset tähän, mieluusti Tampereen alueella, saa multa villasukat vaihtarina... Langanpäät on päätelty, uskokaa pois! Pistelyhommaa oli yllättävän vähän jäljellä.

Tuon lisäksi olen istunut lasten kanssa takapihalla ja yöllä koneella (lukemassa Mystert Stole 3:n jättimäistä sähköpostitulvaa) ja saanut samalla itselleni valmiiksi hienot kesäiset Kertut.

680469.jpg

Veto-langasta jäi vielä melkoinen keränen. Olisin voinut tehdä pitemmätkin varret... Nyt oli 4 mallikertaa ennen tiimalasikantapäätä, 5 mallikertaa sen jälkeen ja sädekavennukset kärjessä. Tykkään. (Puikot oli 3,5 mm.)

Kuvaushetkeä oli tarkastelemassa ylitarkastajana Koira...

680484.jpg

(Sukkakuvan on ottanut Esikoinen. Kiitos.)

Lapset ja Äiti toivat Kolin reissulta tuliaisia. Olen iloinen, sain LANKAA!

680486.jpg

200 g Pirtin kehräämön oranssinruskeaa meleerattua 100% villaa. Aaah! (SNY:ltä sain samasta paikasta ohuempaa villalankaa toukokuussa.)