Loppuvuodesta on muitakin juhlia kuin se iso vajaan kuukauden päästä. Kuopuksen Tärkeä Ystävä V juhli 13 v synttäreitä. Sai muutakin lahjaksi, mutta yhteistyössä Kuopuksen kanssa saimme aikaan nämä.

Neuloin 40 s kolmen millin pyöröllä 53 g Novitan Nallesta ihan peruslapaset kiilapeukalolla. Kuopus taiteili neulahuovuttamalla kirahvit koristeeksi. Hienot, vai mitä?!

Tästä innostuneena puikoilla lasten kokoiset lapaset koulun myyjäisiä varten. En vain malttaisi niitä neuloa, kun aloitin Soft Silkistä itselleni tunikaa!

Yksi joululahjakin on neulottuna. (Siis yhteensä kaksi.) En näytä. Vielä.

Töissä on välillä motivaatio tiukilla, välillä on ihan jees meininki. Olisin vaan niin paljon mieluummin sihteeri kuin myyjä. (Hain taas kolmea sihteerin paikkaa, joista yksi liittyy vähän käsitöihin, uskallanko toivoakaan yhteydenottoa?) No, pe on työpaikan pikkujoulut ja la koirakavereiden pikkujoulut. Kivaa tiedossa.

.............................

Marraskuussa valmistunut 342 g

Raggegarn-sukat 124 g

Tähkäpää-sormikkaat 53 g

vihreä-keltaiset sormikkaat 39 g

omenanvihreä myssy 28 g

joululahja vol. 2   65 g

joululahja vol.3   73 g

synttärilapaset V:lle 53 g

 

Marraskuun lankaliikenne 1 585 g

Messuilta Cascade 220    410 g

Messuilta Punta Yarns Merisock 416 g

Messuilta Fabel 294 g

Messuilta BC Garn Soft Silk 416 g

Tarjalta Wollmeise 156 g

Kuopus käyttänyt Totoro-laukkuun -107 g

..................

Langankäyttötavoitteesta en enää sano mitään. Karannut on mopo käsistä. Lankaa on niin ihana ostaa ja oli nuo messutkin. Neulon yhä päivittäin, mutta olen huomattavan väsynyt töiden jälkeen ja se näkyy määrissä. Pääasia että nautin tästä harrastuksesta. Neulominen on Parhautta.

Ja niin: uusilla kynsillä on ihan helppo neuloa. Kerran olen tökännyt silmääni meikatessa, muuten olen näihin tottunut. Mietin jo millaiset ottaisin seuraavalla huoltokerralla.