Pitäisi lääkärinkin olla tyytyväinen. Verenpainelääkkeen syömisen lisäksi pitäisi tietysti painoa pudottaa. Kun sanoin rakastavani syömistä, sovittiin, että yritän lisätä liikuntaa. Tänä viikonloppuna olen saanut sitä ja happimyrkytyksen. Lauantaina uurastin puutarhatöissä neljä tuntia! Sain vihdoin Puolison lapioimisavulla perustettua uusiksi perennapenkin ja samalla istutin ruukkuihin ja amppeleihin kesäkukkia. Tänään agilitykisoissa tuli hieman kirmattua ja sitä enemmän käveltyä (ja notkuttua ulkoilmassa). Lisäksi pyöräilin tunnin kun käytiin katsomassa Kuopukselle reitti Kiina-leirille (päiväleiri, alkaa huomenna, käy itse pyöräillen) ja tallustin iltalenkillä Koiran kanssa vielä toisen tunnin verran. Vähän on käsivarsissa ja naamassa punaisia läikkiä auringosta.

KYH etenee toivotussa tahdissa. Haluan aloittaa uudet työt yhden päivässä. Sääntöjen mukaanhan on sama vaikka aloittaisi jonain päivänä useamman, kunhan 1.-25.6. aloittaa yhteensä 25 työtä. Haluan myös yrittää, että tekisin työt vain omasta varastolangasta.

Olen saanut kaksi KYH-työtä valmiiksi.

KYH3: Kruunupipo. Varaston kätköistä jotain puuvillalankoja 41 g. Sakaroissa kaksinkertaisena. 3,5 mm pyöröpuikkko. Lumiprinsessalle, jos mahtuu. Vähän hassun näköinen ilman päätä.

KYH1: Perussukat Novitan Nallesta 85 g. Pyöröpuikot 3 mm, magic loop, kaksi yhtäaikaa, varresta, 56 s. Villaa ylle -keräykseen eli jonkun asunnottoman jalkoihin. Toivottavasti lämmittää. Koko 42-44.

Tällä hetkellä on keskeneräisiä KYH-neuleita tähän tapaan vaiheessa:

KYH2: Etiopia-nuttu. Edistetty pari senttiä tänään. Florica on kyllä ohutta tähän tarkoitukseen.

KYH4: Stripe Study Shawl. Naminamineulottavaa!! Nautin, olin aivan nirvanassa ja tunsin suoranaista onnea, kun tikuttelin lemppariväreissäni ainaoikeaa rennosti eikä lyhennettyjen kerrosten takia mitenkään tylsästi. Nelosen puikoilla Merisock-langasta tulee rentoa ja pehmeää, ihastuttavaa. Huomatkaa epäsymmetrisyys. Vihreät raidat ovat kiilamaiset ja huivi levenee toiselta puolelta voimakkaasti, toiselta maltillisesti. Noin paljon se edistyi, vaikka neuloin vain yhden illan!

KYH5: Novitan Nallesta  juna- eli Tuulan sukkaa. Sitä vielä tässä surffatessa pistelen eteenpäin.

En tiedä vielä mitä huomenna aloitan. Ke-su on Tampereen  Sävel, jonne saan yhdellä talkoovuorolla Staff-kortilla sisäänpääsyn vaikka mihin ihaniin konsertteihin, että niinä päivinä ei sitten juuri neuleet etene, jotain vain aina aion aloittaa. Saas nähdä paljonko sitten sitä seuraavalla viikolla neulotuttaa, kun hoidetaan yhtä Lomakoiraa, joka tulee meille viikon päästä kahdeksi viikoksi... siis lopuksi KYH-ajaksi. Lapset on kyllä luvanneet ahkeraan koiria ulkoiluttaa...