Kainuun kukkalapasetkin valmistui jo lapaskuussa. Joulukuussa olen neulonut - paljon! Keskeneräisiä on, mutta onpa vaan valmistakin. Ei vaan voi näyttää.

Piti taas eilen miettiä mitä voi koko perheen nähden neuloa olkkarissa, ja oli pakko aloittaa vielä yksi uusi neule. Kummipojalle jos ehtisi jouluksi Fisherman's Friend -lapaset. Värivalinta ei ollut paras mahdollinen, olisin voinut ottaa paremmin erottuvat värit, mutta ehkä näillä (Novitan Nalle ruskea ja vihreä) tulee sitten hienostuneet? Jos valmistuu. Eka on melkein kärkikavennuksissa.

Nythän tätä neuleaikaa on runsaasti. Sairasloma jatkuu, ja kävin jo töissäkin tyhjentämässä pöytäni ja kaappini. Kovasti oli kuvia ja pikkuesineitä sun muita villatakkeja kertynyt parissa vuodessa. Vapaata. Ei hassumpaa oikeastaan. Aika vapauttavaa.

Kuopuksella oksennustauti. Jännätään meneekö perheestä ohi ennen joulua. Älkää ottako tartuntaa.

Tää neulois kohta taas. Kivaa. Siinä ne illat vierähtää nopsaan (ja päivät).

On me Kuopuksen kanssa tehty parikymmentä joulukorttiakin. Huomenna loput. Osoitteet on jo kaikki. Lisäksi postiin lähtee yksi arpajaispalkinto ja pari lahjajutskaa.

Lankaliikenne: vähänkös hyvä kuukausi! Lankaa kuluu kun koko ajan neuloo (tai nukkuu niin ei ehdi shoppailemaan lisää). Posti vie 200 g sukkalankaa, yhden kerän vihdoin sukkasatopalkintona, toinen on jo lisukkeineen perillä Taika Taigalla (blogiarvonnasta). Tänne on tupsahtanut vain, laatu korvaa määrän!, Ilun sukkalankaklubin lankaa 100 g. Varasto siis vihdoinkin hupenee. Tunnustan, jos olisi rahaa, kävisin Tampereen uudessa lankakaupassa, Lankaideassa. Oletteko muuten huomanneet että suunnilleen YO-talon nurkille avataan helmikuussa taidekäsityöläisten kimppapuoti (olikos-sen-nimi-ehkä) Villiluumu. Kiinnostavaa. Mitähän siellä kaupataan?

Ilun langan lisäksi olen saanut ilahtua toisestakin postista. Voitin Kaisalta sukkalankakirjan arvonnassa! Ou jee, kiitti! Hieno!!

2146039.jpg