Postia tuli. Ennakkoilmoituksestani huolimatta onnistui tämäkin ostos.

608925.jpg

En siis ostanut Hongkong-halpakaupasta vaan Hong Kong -halpakaupungista. Sukkapuikkoja ja 150 cm pitkiä pyöröjä, muutamat. Pyöröthän käy vaikka villatakin reunuksien neulomiseen ja pitsihuivien väkertelyyn... Toivottavasti kestävät edes jotakin. Erikoisuutena pyöröissä koot 3,25 ja 3,75. (Olisipa sukkapuikoissakin ollut, mutta kun ei.)

608933.jpg

Alla on tämmöinen suomalaisen kaupan myymä 31 litran säilytyslaatikko. Miksi kuva?

608934.jpg

Julistan tällä laatikkokuvalla omaksi häpeäkseni sitä, etten ole pysynyt itseni kanssa tekemässäni sopimuksessa, jonka mukaan kaikkien (iskemättömien) lankojeni pitäisi mahtua tuollaiseen lootaan. Nyt niitä on kaksi (toinen halju ja haalea, toinen tällainen imelä ja ehkä temperamenttisempi). Niihin on mahduttava. Aina. Kaikkien. Ei poikkeuksia. Samalla tunnustan, etten (tietenkään) ole viitsinyt ja jaksanut päivittää lankalistaa. Poistan sen sivun tuolta kummittelemasta. Puikkotaulukosta puuttuu vain 'vähän' eli kahdet viimeisimmät puikko-ostokset (yhteensä 12 sukkapuikkosettiä ja vissiin 16 pyöröt, huhhuh). Sitäpaitsi olen hukannut ainakin yhden virkkuukoukun ja koira söi (!) 2,5 mm sukkapuikot. Sen listan ajattelin - joskus - päivittää. Kunhan ehdin.

On kotikiireitä ja sitten keksin kaikenlaista ylimääräistä sivupolkua. Esimerkiksi Kuopuksen ja minun kevätprojekti on jotain tällaista... (Olisi kauniimpaa jos voisi ottaa mustat suojamuovit pois, mutta ei nyt voi.) Näistä lahjuksista lisää sitten kun on valmista. 608928.jpg

Pari on Kuopuksen tekelettä, pari mun. Siitä hauskaa hommaa, että lapset tekee aina vähintään yhtä hyviä ja kauniita kuin aikuinen.

608930.jpg

Ystävä, tuo sinisävyinen on sinulle! Lempivärisi ei ole minun lemppareitani, eikä minun lempparini sinun. Onneksi meitä on niin monenlaisia!