Tein samalla vaivalla toisetkin sukat, kun kerran sain niin ruhtinaallisen määrän pulveria, ja ihan vaan koska konsultti on kiva, sukkien neulominen on kivaa, ja koska sukkalankakerästä usein jää just tän verran lankaa aikuisten sukista.

OnLine Supersocke 100 city-color # 921, 29 g. Puikot 2,5 mm. Silmukoita 4 x 11, kärjestä aloitettu, tiimalasi, vähän ribbejä ja noin, mutta perussukka ilman ohjeita. Toteutettu yhtä aikaa, magic loopilla en onnistunut, kun oli vain hongkongilaiset letkupuikot tuota kokoa, ja sehän ei luistanut yhtään. Piti vaihtaa rakkaat eebenpuiset sukkapuikot kehiin. Musta on melkein ainoa oikea tapa tehdä sukkia niin, että molemmat tulee samaan aikaan. Neulon pätkän kumpaakin vuoron perään, niin en tarvitse muistiinpanoja kerroksista, kantapäästä, kavennuksista jne.

1822981.jpg

Kortissa tietysti terveisiä Elizabethille. Toivottavasti kelpaa, tuli ehkä sentin turhan pitkät lapaosat, kun mittasin valmiista sukasta uudelleen. Katsokaas muuten miten tarkasti raita vaihtui aivan keskellä kantapäätä. Sattuipa somasti.

Mulle tuo väriyhdistelmä on tosi pliisu, mutta ehkä 4 v tyttö huolii. Näen jo sieluni silmin lopusta langasta neulomani sukat värikylvyn jälkeen! Eikös keltaisella värjäten saisi kellanoranssia ja ruskeaa vihreällä raidalla? Nammmmm. Tai sitten lahjaksi jollekin, joka tykkää herkemmistä väriyhdistelmistä. Tämä värisarja Onlinelta ei vastaa mainoskuvia kovinkaan. On haaleampaa. Mähän tilasin näitä saksasta isot satsit, ja kivoja sukkia on tiedossa monet. Toinen säkillinen oli voimakkaampia värejä. (Sitäpaitsi jonkun kerän lupasin lahjoittaa sukkasadon loppuarvontaan.)