Mitäs tää nyt on? Ainaoikeeta?

770817.jpg

Joku tilkkuhyrrä, jossa yksi ei kuulu joukkoon ja on isompi ja sitäpaitsi tekokuitua ja poikaväriä?

770662.jpg

Vierellä lisää tarvikkeita.

770665.jpg

Ja jotain näihin liittyvää.

770656.jpg

Vierellä toiveikkaana pari ufoutunutta apupupun nahkaa.

770672.jpg

Tuota kaikkea löytyi päivällisen jälkeen eilen ruokapöydältä. Sitten ahkerat kädet (4) ahersivat monta tuntia. Toivottuja amerikanvieraita oli odotettavissa tänään torstaina ja lahjojahan tässä tehtiin.

Näitä neuloksia olen tehnyt jokaikistä Kuopuksen (7 v) kanssa vaihtaen aina lennossa. Tyttö opetteli tämän projektin aikana myös lisäämään neulomalla silmukan etu- ja takareunasta. Jäljestä ei voi huomata missä kumpikin on neulonut. (Näitä muuten neulottiin myös koiranäyttelyssä, Kuopus ja minä.)

Nalleja tuli! Poseeraus alasti.

770687.jpg

Tärkein vieras oli Kuopuksen ikäinen, vuoden vanhana meillä vuoden hoidossa ollut entinen naapurin tyttö, Aa. Kuopus ja Aa saivat saman väriset nallet. Aalla on pikkusisko Ee (3 v) ja pikkuveli Oo (1 v), heille on nuo toiset. Tytöillä on Nalle Colori -nallet ja Oolla jotain tekokuituisempaa, jostain projektista jäänyttä ja paksumpaa lankaa. Ajattelin, että pienelle käy isompi nalle hyvin.

Kuvankäsittelyä en osaa. ZoomBrowserilla käänsin kuvia ja tallensin, mutta kyljellään ovat monet. Neuloa kuitenkin vähän osaan. Menköön. Päät kallelleen vaan ja katselemaan.

Vaatteet tehtiin osittain vieraiden meillä ollessa.

770712.jpg

770683.jpg

Aan nallella on vaalenpunaisesta Samoksesta mekko. Een nallella violetista ja vaaleanpunaisesta.

770681.jpg770696.jpg

Oon nalle sai seiskaveikasta ja vaaleansinisestä nimettömästä langasta kaksinkertaisena neulotun liivin.

770794.jpg

Tytöt eivät olleet nähneet toisiaan vuoteen. Amerikka on niin kaukana. Heti jatkuivat leikit ihan täysillä. Aa on vieläkin Kuopuksen paras ystävä, vaikka 4-vuotiaana jo lähti sinne kauas.

Nallet pääsivät keinumaan770773.jpg

... ja trampoliiniin mukaan.

770791.jpg

Kuopuksen nallen mekko valmistui vasta kun vieraita oli jo talon täydeltä. Kirjava Samos.

770589.jpg

Iltasella talon tyhjennyttyä oli odottavien apupupujen vuoro. Olivatkin ufoutuneet pahasti. Nyt ovat FO.

770596.jpg

Yhteiskuvaa kotinallen kanssa.

770593.jpg

Tämmöisiä. Aloitin nalleprojektin perjantai-iltana ja tänään torstaina sain vaatteet valmiiksi (täyttö oli eilen). Nyt voisin välillä tehdä niitä pitsihuiveja.

Kaikkeen sitä ryhtyy. Tahdoin antaa jotain itsetehtyä, innostuin ajatuksesta että Kuopus ja Aa saisivat jotain samaa, tahdoin antaa jotain myös sisaruksille... Siitä se lähti ja tehty on.

Nallen ohjeeseen törmäsin surffaillessani ja eksyessäni Vivian Höxbron (oikeesti tanskalainen öö) sivuille. Vaatteet on tehty omasta päästä, ja sen huomaa. (Eikä naaman kirjominen ole mun juttu yhtään. Apupujakin voisin tehdä enemmän jos joku muu täyttäisi ja kirjoisi naamat.)

Jaksaisinpa vielä kertoa pupujen kohtalosta myös Fufosivuilla...