Arvontaan osallistuminen on päättynyt. Arvonta suoritettiin äärimmäisen tieteellisen tarkasti suullisella kuulustelulla.

Oranssi: Ootko lukenu mun blogia viime aikoina?

Esikoinen: En. Oon varmaan kerran vaan sitä kattonu joskus aikoja sitten.

Oranssi: No, sano sitten joku luku ykkösestä seitsemääntoista!

Esikoinen: Kolmetoista.

Näin saamme siis voittajaksi ensikertalaisen lukijan, Amman! Toivottavasti tulet tänne uudelleen lukemaan, niin voimme olla yhteyksissä. Et ollut jättänyt meili- tai blogiosoitetta. Jätä kommentti, niin osaan lähetellä postia! Onnea!

Kiitoksia kaikille kommentoijille. Ehdottomasti eniten tuli ehdotelmia nimeltä mainitsemattomiksi huiveiksi. Branching Outia ehdoteltiin nimeltäkin, alpakasta neulottavaksi. Itse olinkin harkinnut juuri sitä tai hansikkaita, joita myös moni ehdotti. Mukavia ehdotuksia oli monta muutakin. Vauvanneuleita en näistä raaski laittaa, kun ei ole perheessä vauvaa. Pipokin olisi oiva vaihtoehto.

Oranssista tekisikin mieli loihtia joku kuohkea, kolmioinen huivi. Muistaakseni mulla on kirjastossa varaus Scarf Style -kirjaan, ja siinä oli vain yksi lainaaja ennen minua. Villatakiksi tuskin riittäisi, vaikka kai tuota voisi tilata lisää. Kassi ei ole huono ehdotus sekään. Lapasia en taida, paisi jos teen laukun ja jää sopiva määrä lankaa. (Olen päättänyt tehdä ensi talveksi Tove-tumppuja. Ekat oli niin ihanat.)

Erikoisin ja yllättävin ehdotus lankojen käyttöön oli pitsiä farkkujen päälle. Hhmmm, mitähän Maartsi sielunsa silmillä katseli kun sellaista kirjoitti. Pitsiä. Pitsiä. Pitsiä....

Tulevaisuus näyttää mitä näistä mun tämän hetken rakkaimmista langoista tuleekaan. Itse veikkaan tänään ja tässä mielentilassani oranssia kolmiohuivia ja vihreää BO:ta. (Tai sitten ostan vihreää lisää ja saan paremmat hanskat ja unelmapipon myös.) ~~~ Unelmoi ~~~

(Muuten: joko laskuri näyttää ihan perunoita tai arvontaan osallistuminen ei "laajaa" yleisöäni kiinnosta. Arvonta-ajalla oli muka käyntejä noin 200 ja kommentteja oli se 17.)