Eikö nuo lie tiehty 2,5 mm eben sukkiksilla ja melkein River rapids -ohjeen mukaisesti (kantapäässä jotain omaa muokkausta ja varpaissa kolmen puikon päättely nurjalta). Olispa kuvaustaitoa, -aikaa, -intoa. Räpsy tässä. Malli näkyisi vähemmän levottomassa langassa paremmin, ehkä ensi kerralla. Hyvä ohje, kaunis ja yksinkertainen mallikuvio. Tykkään tuollaisista vähän palmikon näköisistä epäpalmikoista.

1380662.jpg

OnLinen Supersocke 100, ellei muisti petä. Kuka näitä nyt muistaa, valmistuikin jo neljä päivää sitten. Tein itselleni, vaan olipa Kuopuksella jalassa lauantaina, kun hän oli mukana kuoroharjoituksissa ja paljasti sukattoman, paljaan jalan kengästään. Pakko oli omasta jalasta sukat riipiä lapsen jalkaan.

Olen neulonut magic loopilla rinnakkain kahta sukkaa. Teen Kuopuksen himoitsemasta ja ostattamasta messulangasta, joka on Tampereella neuletapaamisessakin rumasukkalangaksi tuomittua. Siis räikeän keltaista kummallisin monivärisin raidoin. En tykkää, mutta tytölle on mieleen. Mitäpä ei äiti tekisi...

Toisena aktiivisena neuleena on Holvit-huivi monivihreänä. Tykkään. Mummu tuskin tätä lukee, eikä sukulaiset paljasta, joten voin kertoa että E-mummu saanee sen äitienpäiväksi. Mikäli onnistuu ja valmistuu. Helppo ja nopea 'runko-osa', reunus on monessa kaaviossa ja omituisesti pompitaan yhdestä toiseen, saa nähdä onnistuuko. Täytynee vain keskittyä. Sukat teen niin yksinkertaisella mallilla, että menee telkkarineuleena hyvin. Tässä vaiheessa huivikin.

Muuta: Eilen monta tuntia kuoroa. Kivaa, Chydeniuksen biisit on parhautta. Tänään iso koiranäyttely täällä kotikaupungissa. Koira käyttäytyi kuin enkeli, pärjäsikin, ERI PN2, vara-SERT, vara-CACIB. Mieli hyrisee onnellisena. Jännitin näyttelyssä (ja oli aikainen herätyskin), ja sitten vetäisin kolmisen tuntia (!!) päiväunia. Tehkää perässä!

Vähän luen blogeja tässä lasten koneella. Oma ei vieläkään tunnista verkkoa, mikä ihme siinä on. Sitten iltalenkille Koiran kanssa. Elämä on jees. (Paitsi että Puoliso menee koko viikoksi Parkanoon, ei jaksa ajaa edestakaisin kuten viime viikolla. Voi rähmä.)