Syksyn kivoimpia viikonloppuja tämä odotettu messuilu! Kuopuksen kanssa oltiin taas noin koko päivä.

Ensin näytän jotain viikolla valmistunutta. Nyt kun olin päivänvalolla kotona ja sain räpsittyä kuvasia.

 

Kuopuksen suunnittelemalla värityksellä sormikkaat Fortsissima Socka -langasta. Menekki 39 g, puikot 2,25 mm ja silmukat mukaillen Tähkäpää-sormikkaita mutta ilman palmikkoa (ja sitä ylimääräistä silmukkaa). 

Itselle tahdoin jo esiteltyjen Tähkäpää-sormikkaiden kaveriksi jotain kaulaan ja pipon. Keksin, että kaapissahan on arpajaisista voitettua ihanaista Malabrigo Lacea omenanvihreänä! Myssy valmistui kaksinkertaisesta langasta 3 mm pyöröllä ja menekki oli vaivaiset 28 g. Ihanaisen pehmeä!! Loppulangasta tullee sellainen väljä kaulatuubi mitä kaikilla on kaulassa tänä talvena...

Ei ihan samaa vihreää kuin hanskoissa, mutta riittävän lähelle. Ja koska muutamakin ihminen kehui kuinka myssy saa hiusteni värin hehkumaan, näytän omakuvaräpsyn.

Sitten tunnustan kuinka olemattomat rahat tuhlattiin messuilla. Huhhei, mutta jopa oli hauskaa ja ihanaa ja mahtavaa ja kaikkea!

Aivan ekaksi ostokseksi ostin kerralla kunnolla herkkusukkalankoja. Myyjä Villakivi. Punta Yarns Merisock, yhteensä mallinöttösen kanssa 416 g. Villakivellä oli messutarjouksena osta 4, maksa 3.

Kertakaikkinen itsenihemmotteluostos (ja herätesellainen) oli BC Garnin Soft Silk. Titityyn suuri silkkihoukute oli malliksi neulottu tunika, ja halusin juuri sellaisen vihreänä. Kuulemma yrittäjä oli ollut kahden vaiheilla ottaako silkkilankaa mukaan, että meneekö sitä messuilla, mutta oli mennyt paljon ja mukaan luvattu ohjekin oli loppunut kesken jo perjantaina. Saan omani sähköpostissa. Piti ostaa neljä vyyhtiä, 416 g vyötteineen, että saan riittävän pituisen tunikan, pitkä kun olen. Vähän kirpaisi kukkaron kohdalla, mutta olen niin iloinen näistä. Lupaan pitää sitä tunikaa paljon!

 

Tapasin kaipaamani ystävän eli Tarjan Kujeen osastolla jossa molemmat teimme ostoksia. Tulin vielä myöhemmin hakemaan lisää lankaa. Ostin yhteensä neljä vyyhtiä Cascade 220:a, kun Tarja sitä kehui, ja blogeissakin siitä on hyvää puhuttu. Kaikille vyyhdeille on käyttötarkoitukset tarkkaan mietittyinä ja osa on jo neulottu ihan valmiiksi asti! (Juu ei kuvaa kalenteriteknisistä syistä.) 410 g.

Tätä en ostanut, mutta se kuuluu esitellä. Sain Tarjalta lahjaksi Wollmeise Twin -vyyhdin ja niin kauniin!! KIITOS!! 156 g.

Nappeja metsästettiin pitkin päivää. Nämä on kolmesta eri kojusta. Keraamiset eläimenpäät jostain en muista mistä ihanasta. Kuusi erilaista keraamista nappia Birgitan pajasta ja alin vihreä kookosnappi Titityyn kojusta. Näillä on tarkoitus koristaa tunikoita ja myssyjä - tai vaikka laukkuja. Tuning, tuning.

Fabelit tarttui päivän mittaan muistaakseni Tinttamarellista ja Tapiolta. Halpaa kuin saippua ja niin hyvää perussukkalankaa. Tulee varmasti neulotuiksi. 294 g.

Jos joku laski, niin reilut puoltoista kiloo ostin lankaa. Enkä kadu yhtään. Kaikki on hyödyllisiä tai ihania lankoja, ja luulen ne piankin neulovani.

Kokonaan kuvaamatta on yksi sormus ja neljä pientä joululahjaa sekä Kuopukselle ostetut huovutusvillat, huovutusalusta, huovutusneulat ja puhallustussit.

Joululahjoja täällä neulotaan. Olis taas koulun myyjäisetkin, tekisköhän peruslapasia kun on tuo lapaskuukin...

Nyt ruuan laittoon! Terve vaan kaikille! Makaroonilaatikkooooooo.