Olen mukana Pääasioissa. Toinen hyvä syy myssyilyyn oli kova startitis tehdä uutta nopeaa. Kolmas hyvä syy oli Keskilapselta lahjaksi saatu mohairlanka.

Malliksi valikoitui aikoja sitten tulostettu Stitsailuja-Tarjan Aliisa-myssy (johon en nyt löydä linkkiä, sori). Lanka kävi vähiin. Viimeisillä kerroksilla jouduin oikomaan ja kaventamaan nopeammin. Ulkona oli päivän kirkkain aika, mutta kuvat on ihan sinisiä. Siksi myös salamavalokuvaa.

Ehkä tommonen mohairhattara ei ikinä erityisesti lämmitä, mutta tulipahan tehtyä. Kaikki 49 g lankaa meni. Puikot oli vissiin kolmoset. Valmistui jo toissapäivänä, mutku en jaksanu kuvata.

Lapset kommentoi, että nyt mun pitää kasvattaa rastat. Not.

Eilinen meni niin, etten aloittanut yhtään uutta neuletta. Ajattelin tänään kyllä aloittaa uuden työn, kun innostuin hyvään asiaan.

Klikkaa tunnusta ja käy katsomassa, kuinka kerätään sytostaattihoidokeille myssyjä. Virkattuun myssyyn on ohjekin, ja aion sitä itse yrittää. Vaikkakaan virkkuukoukku ja minä ei olla ylimmät ystävykset. Mulla on jotain puuvillalankojakin varmaan jossain vaatehuoneen nurkassa. Muut mukaan! Tällaisen tekemiseen ei mene kauan aikaa eikä vaivaa, eikä edes lankaa.

Kohta lähden kirjastoon. Jos vaikka muutaman kerroksen neulois sukkaa ensin. (Älkää muistuttako, että lupasin tänään riisua kuusen ja pestä alakerran lattian.)