Tulevana tätinä (jeejee!) olen intopiukassa neulonut. Isompia neuleita vasta suunnitellessa hyökkäsin sukkalankojen jämänöttösten kimppuun.

Sweet Baby Cap valmistui suitsait. Puikot 2,5 mm, yhteensä 21 g lankaa, Steppiä jota jäi omista sukista ja Flotte Sockea jota jäi Kuopuksen perhossukista ja pikkukämmekkäistä. Ihan kiva, tarvii vielä vähän höyrytellä.

1922526.jpg

Supervauvan polvisukat on hassut pohjepallerot. Suloiset. Keskilapsen sukkien jämiä, kantapäähän steppiä, olisi ehkä riittänyt lanka, ehkä ei. Jäi niin pieni nysä, ettei vaaka tunnistanut. Kuten näkyy, varteen tein samasta langan kohdasta raidoituksen, terässä oli mentävä eriparisesti, mutta se lienee vain pikanttia. Painoa sukilla on 27 g ja puikot oli 2,5 mm.

1922520.jpg

Nämä ajattelin molemmat antaa Kulta-Kälyn ja Pikkuveljen maaliskuussa syntyvälle vauvalle. Yhteiskuvasta näkyy, että ei ne ihan samaa settiä ole, mutta ei haitanne.

1922527.jpg

Olis noi voinu kuvata ulkona, mutku mutku piti heti päästä näyttämään kun sukat valmistui!

ps. Mölliluokassa oltiin Koiran kans Parsoneitten agilitymestaruuskisoissa. Ikään koskaan oltu kisattu, jännitti niin että hyvä kun ei housuun tullu. Meni hyvin, virheetön nopeahko rata. Neljänsiksi ja palkintoja. Huh. Keväällä virallisiin. (Huomenna talkootöihin Takkujen omiin kisoihin.)