Töissä pitää olla vaikka on vielä ihan vähän tekemättä Esikoisen sukista ja ulkomaille lähtö (hänellä, ei minulla) ylihuomenna! Ihan pakko vähän surffailla katsomassa josko tekisi jotkut pitsisukat seuraavaksi.

Kuopus ihasteli mummulta joskus saatuja peruspitsisukkia ja tilasi itselleen sellaiset. Taitaa olla tällä ohjeella tehty. En ole koskaan kokeillut, luultavasti suostun pienimmälleni ne tekemään. Kun kerran pyytää ja lankojahan löytyy, ja koska sukkia on kiva tehdä. Pitsineuleissa kun olen aika urpo ja untuvikko, on parasta tehdä aluksi helppo malli, eikös. Vaikka neulonut olen toki vuosikaudet ja sukkiakin sentään.

Miksi sitten surffaan niitä ohjeita? Koska tahtoisin tehdä muutakin kuin sileää perussukkaa joskus, ja koska en osaa ilman ohjeita. Ja koska Postiin en aina ole tyytyväinen...

...Eilen tuli postissa muutakin kuin SNY:n paketti. Sain ilmoituksen isosta kirjeestä*), joka on liian kookkaana viety konttuurille pötköttämään. Meillähän ei (kaupunkilaisinakaan) ole enää oikeaa omaa postia. Marketilla noin kolmen kilometrin päässä on postipalvelut asiakaspalvelun yhteydessä, ja tämähän on sikäli hyvä, että kauppa on arkisin auki klo 7-21! Sinnepä sinne aamulla ennen töitä. Vaan kustipa oli jättänyt kirjeen jakeluautoonsa tai jonnekin, koska sitä ei löytynyt noutopaikasta. Mur. Ja minä kun sähköpostista päättelin Amazonin lähetyksen saapuneen vihdoinkin! Sukkakirjani, voi, sukkakirjani! Netistä on lohtu kaivettava!

*) Miten muuten ulkomaan nettikauppiaat saa kirjoja tai kilon lankaa tulemaan 'isona KIRJEENÄ', vaikka ne on pakettikokoa? Hyvä vaan silloin kun 'kirje' mahtuu postiluukusta. Tullee halvemmalla.