Mä oon ihan täysin yllytyshullu ja hullu muutenkin. En kovin tykkää virkkaamisesta. Ohjeistakaan en mitään ymmärrä. Eikä ollut talossa ihan sellaisia kirkkaita ja kivoja lankojakaan, mitä tähän olisi tarvittu. Mutku - mä innostuin ja halusin mukaan. Mihin? Vapaavirkkauskimppaan! Tsekkaa:

382812.jpg

Ei tullut tilkusta kovin häävi, mutta yhden illan väänsin posket hehkuen koukkua ja lankaa myttyyn. Yritin vaihtaa suuntaa ja keksiä mykkyjä ja kippuroita ja kirjailinkin vähän. Voi olla, että en kehtaa tehdä kuin tämän yhden tilkun. Ehkä se menee siellä muiden keskellä sitten ihan ok.

399990.jpg

Kesken on samat kuin ennenkin ja se poncho, koska totesin, että peltiä tulee ellei löydy isompia puikkoja. Tilasin sitten Addeja. Oli ihan pakko. (Ja toisesta kaupasta eebenpuiset sukkapuikot ja ruusupuiset sormikaspuikot. Mä tarviin ne.) Älkää kertoko mun miehelle!

En halua neuloa niitä Tove-lapsia. Ihan liikaa muistettavaa: omituiset peukkukiilat ja kolme raitalankaa roikkuu mukana koko ajan ja epäsäännölliset raidat, joita pitää kytätä koko ajan. Eka oli ok, tokaa ei viitsisi tehdä Erkkiään. (Pitäisköhän etsiä joku Erkki ja oikeasti kysyä siltä tekiskö se sen.) Se bolero on tympinyt mua koko ajan. En suostu tekemään niitä nyt. Esikoinen tilasi mustan ribbipipon. Olisihan tuolla kirjavien nallelankojen kaveriksi ostettu iskemätön musta nallekerä. Ottaiskohan sen puikoille saman tien? Ei tarvitsisi levennyksiä eikä raitoja mittailla ainakaan. (Kunhan hamsterikuu loppuu, teen nuo inhokkityöt väkisin pois, jotta saan aloittaa vih-doin-kin saksanlangoista sukkien tekemisen.)