Välikatsaus Kaheliin aakkoshaasteeseen.

A niinkuin Antelope Hat.B niinkuin Boo the Bat.C niinkuin Citron.D niinkuin Diagonal Rib Socks.E niinkuin Escargot.F niinkuin Fawkes.Ja vihdoin jotain uutta:
G niinkuin Grün ist die Hoffnung.Muoto ja tekojärjestys on uusi ja erilainen. Ensin tehtiin pitsineliö.Sitten edettiin yhdeltä sivulta kohti varpaita. Tiimalasivarpaat. Paluu jalkapohjaa edestakaisin tehden ja samalla yhdistäen sivupuikoilla olevia silmukoita 1 per krs. Sitten tiimalasikantapää. Vasta varressa suljettua neuletta (itse tein 30 krs sileää ja 16 krs kierrettyä ribbiä).Ohje ei ollut kovin selkeä ja vaikka tein vain 2,25 mm puikoilla ja jalkani on n. 40-41, sukasta oli tulla liian iso. Purin jo melkein valmiin sukan ja tein ilman ohjeen välikerroksia ennen varvaskavennuksia ja ennen kantapäätä. (Kuvausjalkana sirompi Kuopuksen kapea 40). Näissä lankana 54 g Socks Inside Out ohuempaa, väri Silja. (Siis oma värjäys.) Taidan ottaa omaan käyttöön. Mulla ei ihan näin nilkkasukkaisia villiksiä olekaan.Näin kulutan vanhoja lankavarastoja. Myös huopuvaa villalankaa (Rellana Naturaa) sain menemään 123 g, kun 8 mm puikoilla hurautin huovutettavat lapaset eräälle joka pyysi. 48 s. Jäi turhan isoiksi yhdessä 40 asteen pesussa, pyöräytän toisenkin kerran koneessa. Kuva ennen huovutusta.Mulla on viidet lääkkeet, joista neljät päävikaan. Yksi lääke pääsi loppumaan ja valvoin viime yönä melkein koko yön. Ensin makasin kolme tuntia pimeässä ja odotin Nukkumattia, sitten nousin ylös ja pingotin viikkokausia odotelleen huivin (!) ja luin kirjaa. Lopulta nukuin neljästä seiskaan. Täytyy saada uusituksi se resepti...

Koira-asiaa: Käytiin pitkästä aikaa agilitykisassa. Toinen startti meni ihan hulinaksi, toinen oli ihan ok, mutta hylättyjä molemmat. Ehkä tää tästä joskus. Ensi lauantaina uusiksi Jyväskylässä.