Oikeasti oli muuten ihan ältsin kivaa käydä kuulemassa yhdeksän konserttia viime viikolla. Calmus Ensamble ja molemmat Rajattoman konsertit oli parhautta. Sytytti ja kävi sydämeen myös Grex Musicus. Sen sijaan BBC Singers oli taitava, mutta jotenkin kylmän ja etäisen tuntuinen, eikä sitä auttanut yhtään liian tyhjäksi jäänyt Tamperetalon suuri sali. Turjanaiskestävyyttä ne konsertit välillä vaati. Onneksi join vain jääteetä - paitsi viimeisessä konsertissa otin pari muuta juomaa. Siis 2. (En niinkuin eilen. Au.)

Olen fiilistellyt ja nähnyt tästä miehestä untakin. Mulle vihdoinkin valkeni, että Jussi on valtavan hyvä säveltäjä. (Esim. Grex M esitti Nerudan runoon Jussin säveltämän Halun ajamana. Huh kuinka hyvä! Ja kirkkokonsertissa R itse, tai naislaulajat, lauloi kappaleen Me.)  Ennen olen arvostanut vain hänen musikaalisuuttaan ja hurmaavaa bassoaan. Kävin aivan selvistä päin oikein henkilökohtaisesti kertomassa tästä 'herätyksestäni', kun satuttiin irkkubändin konserttiyleisössä lähekkäin seisoskelemaan.

Rajatonta voisi kuunnella livenä vaikka kuinka. Milloinkahan seuraavan kerran? Calmuslaisia ei ehkä ole helppo Suomessa bongata vähään aikaan.

Täytyy tyytyä joihinkin videoihin (ja levyihin)...

Pitäisköhän nukkua. Mä vasta illalla innostuin oikein elämään, kun oli  jo hyvä olo.

Edit: Sorry kun en osannutkaan linkittää noita videoita. Ei ole nyt aikaa eikä voimia ottaa asiasta selvää. Ehkä joskus.