Olen sairaan ja terveen välimaastossa. Huomenna on työterveyslääkäri, takana kolme ja puoli viikkoa sairaslomaa. Noin viikon olen jaksanut olla enemmän jalkeilla ja olen puuhannut jos jonkinmoista. Oli kuoroleiri ja eilen konserttikin. Sain tänään vihdoin soitettua tärkeän puhelun. Sain hommattua synttärilahjat meidän kahdelle nuoremmalle, joilla oli synttärit viime viikolla ja järjestettyä Kuopuksen synttäri"juhlat" eli maksoin ja kuskasin keilailua ja burgerit. (Kotia en jaksa suoria sellaiseksi, että tänne päästäisi Äitiä vieraampia ihmisiä.) Saas nähdä mitä lääkäri on mieltä, olisinko palaamassa töihin. Vähän ahdistaa, pomo sanoi, että älä yhtään huoli, työsi on tärkeää, otamme sijaisen nyt jos sairasloma jatkuu, mutta vuokratyöhön, niin että lähtee sitten pois kun minä palaan. Työpaikkani on turvattu. Tuntuu tosi kummalliselta jos siellä joku vieras puuhailisi mun juttuja...

Rahaa on polteltu viime aikoina. Puolison kanssa on varattu lennot, auto ja majoitus Italian/Slovenian matkaa varten kesäksi. Keskilapselle menin ostamaan MacBook Prota, ja ohohups ostin samanlaisen itsellenikin. Tänään autoin Kuopusta ostamaan (enimmäkseen hänen rahoillaan) digijärkkärin. 

Tämän jälkeen pienet lankaostokset on ihan siedettäviä. Ihan 13 egeä on mennyt yhteensä kun ostin viisi kerää vaaleata Ticoticoa värjäämistä varten Citymarketin poistokorista ja kirpparilta yhden Tofutsien.Arpaonnikin on ollut taas suotuisa. Kahelissa arvonnassa sain herrrrrkullista Poshin huivilankaa ja Kardemumman talosta upeat, siis tosiupeat lapaset.Nyt pitää mennä koiran kanssa iltalenkille. Vähän oli hätäinen postaus, mutta pian lisää, toivoisin pääseväni esittelemään huiviakin lähiaikoina. Viimeiset kerrokset vain ovat niiiiiiin pitkät.