Lapasteluna valmistui ihan tylsät ja tavalliset, mutta, ah niin tarpeelliset peruslapaset Novitan Nallesta 50g, pyöröpuikolla 3 mm ML kaksi kerrallaan ja 48 s.

Uudella 2 mm Addin pyöröllä (ihQ) ML kaksi vierekkäin varpaista. 56 s. Vahvistettu kantapää. Pätkärääkättyä ja rumaa lankaa jonka lätäköiden takia nää on kaupunkisotasukiksi nimetty. Oisko se ollu Flotte Sockea, 59 g. Vissiin itelle.

Sain toimitettua perille M-ystävän tilaamat sukat ja sain rahan lisäksi palkaksi häneltä yli jääneitä lankoja ison pussillisen eli 834 g. Niissä ei monessakaan ollut vyötteitä mutta olin tunnistavani että valtaosa eli 689 g olisi Novitan Nallea ja sehän on hyvää lankaa sukkiin ja lapasiin. Kohta alkaisi Lapaskuu.

Töissä loppui kahden viikon peruskoulutus tenttiin ja koepuheluun, jotka menivät hyvin. Nyt olis myyntipäällikön lupa: License to sell. Kun vaan sais kauppaa aikaiseksi ihan oikeiden asiakkaiden kanssa. Elämme jännittäviä aikoja.

Meillä kävi mukava vieras kun "entinen isäpuoli" eli lasten vaari kävi korjailemassa taas tietokoneita. Annoin varpaanlämmikkeeksi yhdet käyttämättömät villasukat varastoista. Syötettiin ei-lihansyöjälle tonnikalalasagnea ja suklaakakkua.

Eilen Keskilapsi oli haastattelussa ja kuuntelimme yhdessä infon vaihto-oppilasvuodesta. Niin ne lapset kasvaa ja valmistautuu jättämään pesän. Keskilapsi menisi vielä eri paikkakunnalle lukioon, joten on vähän lähdön tunnelmaa jo valmiiksi. (On siis nyt ysillä ja vaihtoon menossa ensi vuodeksi.)

Ulkona sataa märkää räntää. Lähdenpä tästä sinne Koiran kanssa. Päivällä olimme kasvattajan järjestämässä tapaamisessa ja Koira oli makkaransyöntikisassa, ja itse sain rapsutella pentuja ja isompia, sekä kaffitella ja seurustella ihmisten kanssa. Elämä on ihan mukavaa.