Ihana, helppo, selkeä ohje: Elijah. Ohje on maksullinen, mutta varsinkin nykyisen punnan kurssin mukaisesti lähes ilmainen, suosittelen. Ohjeelle kymmenen pisetettä, toteutukselle kasi puoli, liikaa isoja koloja kavennusten kohdalla, muuten täydellinen, mukava, söpö ja kaikkea.

2203659.jpg

Lankaa kului 125 g Novitan oranssisävyistä Spektri Plussaa, Korialta kesällä varattu February Lady Sweateriin, mutta en tarvinnut ekstralankaa. Nelosen puikot. Norsua täytetään tehdessä, joten onneksi tajusin punnita lankamäärän ennen ja jälkeen niin tiedän kulutuksen. Lisäsin I-cordilla pienen hännän, unohtui erikseen kuvata. Onhan Ronsulla häntä oltava! Koko elehvantin pituus seisten on noin 42 cm. Tämä on tehty Kultakälyn ja Pikkuveljen vauvalle, valmistui lopulta tänä vuonna, ennen rakettienkatselu-ulkoilua puuttui vielä yksi jalka. (Juu, en tehnyt samalssa järjestyksessä kuin ohjeessa.) Parissa vuorokaudessa tein, jäi siinä vol. 3 villapöpät syrjään kun oli saatava tehdä tämä. Valmistui 1.1. noin kello 01.20.

Vaatettakin. Ehkä silti söpöin ilman.

Housut tajunnanvirtatekniikalla ja sovittamalla elukalle. Novitan Siljaa ja Sirdarin Cotton jotakin, yhteensä 38 g nelosen puikoilla, valmistui 2.1.

2203631.jpg

Jakku Novitan Samosta jota oli yksi kerä Korian pussukassa (nelosen puikot) ja virkatut (!) reunat Novitan Siljaa (nelosen koukku). Ohjetta takaraivosta, virkkaus vilkaistu Virkkaajan käsikirjasta vaikka ihan tavallinen pykäreuna onkin. Painoi 64 g, valmistui 3.1.

2203654.jpg

2203617.jpg

2203626.jpg

Hei kauheet paineet että tänäänkin on valmistuttava joku neule! Ei vaineskaan. Olishan tossa hahtuvaiset villapöpät jotka saisi valmiiksi kun tekisi, mutku meinasin ladata Fickriin kuvia ja laittaa joskus edes Ravelryyn jotain, kun en ole oikein viitsinyt. Ja kun aloitin ihan uutta, himpun isompaa neuletta eli vähän isonnettua Pomppivaa Aurinkoa, tosin raidallista ja vain akryylistä, kun on tuota myös Korialta ostettua ja tunikaksi tilattua Novitan Kolibria pussukallinen. Kirjavaista, iloista. (Kyllä mä kestän tän akryylin, kun on niin Kuopukselle mieluisat värit.)