Nämä ei kuulu hillokellariin, joskin vähän on mustikkaa kaurapuuron mausteena. Sukat kun on aloitettu jo elokuussa.

1915289.jpg

OnLine Supersockea, kahta eri väriä, yht. 113 g. Leveät noin 40 kokoa. Mock Wave Cable Socks (Ann Budd) Interweaven Favourite Socks -kirjasta. Pitkälti ohjeen mukaan, vaikka silmukkamäärä arvelutti. Päätin tehdä omiin paksuihin pohkeisiin sopivat pitkähkövartiset ja tein ohjeen mukaisesti 80 s:llä(!) ensin kolme mallikertaa puikoilla 3,25 mm, sitten kolme mallikertaa ja ranskalainen kantapää puikoilla 2,75. Sitten modasin sen muuttamalla 2,5 mm puikkoihin ja kaventamalla kiilassa pari kertaa ylimääräistä (pohjan sileää 18 + 18 s). Kärjessä unohdin seurata mallia, tein nauhakavennuksia ja tylpän loppuosan kolmen puikon päättelyllä.

1915302.jpg

Itselle muka löysähköt sukat vaihteen vuoksi. Pah. Esikoinen kävi nämä jo puikoilta tilaamassa omikseen, ja saikin. (Kuvissa ihan omat kamalat pohkeet. Voi viideo.)

1915288.jpg

On mulla sukkasatosukatkin tekeillä. Ensimmäinen kärkikavennuksissa. Ehkä viikonlopulla valmista? Niistä tulee sitten napakat sukat, silmukoita on 64, ohut lanka ja 2,25 mm puikot... Väriäkin räväkämmin. Kehtaisko jotain vauvansukkia aloittaa kesken toisen sukkaparin, kun on pari muuta neuletta valmiina? - - -
1915298.jpg
(Kohta on taas tää aika vuodesta, että on pakko ottaa salamalla kuvia. Menee värit hulluiksi.)