Loma lusittu. Kivaa oli. Mahdollisesti tästä myöhemmin lisää, nyt odottaa agilitykenttä (ja sitten vielä ruokakauppa).

Värit kiinnostavat. Niinkuin tämä nimikkoväri. (Helmin testejä...)

Jos lempivärisi on oranssi

Oranssi

Oranssi merkitsee halua, iloa, juhlaa, aktiivisuutta ja peräänantamattomuutta. Se saa nauttimaan elämästä ja lopulta keventymään. Psykologisesti oranssi liitetään juhlalliseen iloisuuteen. Oranssi saa avomieliseksi.

Oranssin sanotaan olevan sydämellisten, optimististen, suvaitsevaisten ja hyväntahtoisten ihmisten väri. Oranssia lempivärinä pitävät ihmiset ovat myös usein hyviä urheilijoita. Toisaalta oranssi merkitsee juhlien keskipisteenä olemista, ylimielisyyttä, turhamaisuutta ja petollisuutta. Koska oranssi kiihottaa ruokahalua väitetään, että tähän väriin voi liittyä myös hyvä ruuanlaittokyky.

Oranssi mielivärinä voi kertoa muutosten tarpeesta, sillä tämä väri osaa murtaa hiljalleen, pala palalta. Se ei muuta voimalla kuten punainen, vaan jaksaa odottaa aikansa. Oranssi antaa myös voimaa kantaa tekojensa seuraukset. Sanotaan, että oranssi tuo esiin käsittelemättömät asiat ja saattaa aiheuttaa jopa avioeron! Toisaalta oranssi auttaa järkytysten yli, laukaisee estoja ja auttaa kun tulevaisuus pelottaa.

Toisaalta tykkään valtavasti vihreästä. Myös lapset, varsinkin meidän blondit, ovat siihen tykästyneet.

Jos lempivärisi on vihreä

Vihreä

Vihreä on rauhoittava väri. Sen merkitys löytyy toivosta, tyytyväisyydestä ja levollisuudesta. Vihreän sanotaan antavan varmuutta ja luovan siteitä. Se myös säilyttää asiat sellaisina kuin ne jo ovat. Värinä se on toiseksi suosituin maailmassa.

Sinertävänvihreä on ystävällinen ja siedettävä, se on myös ihonvärin komplementtipari, ja siksi hyvä tausta kasvokuville. Sinertävänvihreä on läpikotaisin rauhoittava ja hyvä väri tyynnyttämään kiehuvaa temperamenttia tai fyysistä tai psyykkistä stressiä.

Psykologisesti katsottuna vihreälle on ominaista pidättäytyminen yllytyksestä ja kiihotuksesta. Vihreän ystävä voi myös olla vaativa, luonnollinen, mutta myös pahimmillaan "myrkyllinen" luonne.

Vihreä on kasvimaailman väri, ja se symbolisoi hedelmällisyyttä ja toivoa. Kuten kevään ensilehdet, keltavoittoinen vihreä taas kertoo kantajansa nuorekkuudesta, hentoudesta, arkuudesta, hellyydestä, sydämellisyydestä, hartaudesta, pehmeydestä ja säästäväisyydestä. Tummanvihreä on luonnollinen, käyttövarma, pitävä, varmistava, vastaanottava ja rajoittava. Tummanvihreä voi viestiä myös äidillisyydestä, varmuudesta ja toivosta.