Aurinko paistaa ja syksy on kauneimmillaan. Kuopuksen lempiväristä valmistui myyjäisiin sukkia.

Gjestalin Siljaa 59 g, puikot 3 mm. (Tämä lanka olisi tykännyt vähän pienemmistä puikoista.) Kärjestä kaksi vierekkäin magic loopilla, 52 s. Päällisen reunoissa traveling stitch siksakkia. "oma" malli. Gusset heel. Yläreunan resori 1 o kiertäen, 1 n. Koko 39-40.

Loppulanka hyötykäyttöön eli Tuulan sukat. Tunnettu vauvasukkamalli ihan ohjeen mukaisesti 2,25 mm sukkapuikoilla. 37 g. Myyjäisiin.

Nyt on puikoilla harmaata ohutta lankaa ja sukkaa pukkaa. Vaihteeksi isot sukat yläreunasta käsin. Johan noita varpaista aloitettua tulikin useampi pari.

Muu elämä: Kovin kiireistä vaikka olen työtön. Eilen olin agilitykisoissa ratahenkilönä talkoilemassa 13,5 tuntia. Onneksi oli hyvä ilma ja seuratoverit on hauskoja. Kyllä vaan illalla väsytti. Kotona murehditaan ylivilkasta Poikakoiraa, joka muuttanee meiltä pois, kun ei oikein pärjätä sen kanssa. Monet itkut on syksyn mittaan itketty, ja nyt on päätös vihdoin tehty. Iso ja murheellinen asia. Rakashan tuo pöhkö on.

Kuopus tahtoisi Totoro-asun. Ei oikein  nappaisi sen ompelu, eikä oikein ole taitoakaan mokomaan. Huhhuh. Aikaa tää ja ens viikko, yksille synttäreille kun se olis kiva saada. Katsotaan syntyykö.