Suomalaisilla on ihana, maksuton neulelehti netissä: Ullaneule. Taas on ilmestynyt uusi numero. Kävin kurkkimassa mallit. Mun lemmikit ohjeista on:
Myrskylintu - tekisin molempiin etureunoihin pitsit eli siivet
Karoteenisukat - koskat sukat on sukat on sukat on villasukat
Lasten ohjeista:
Adan kevätpaita - ihan ok
Elvipelvin tunika - tuontapaisia vaatteita tykkäsin itse pukea tytöille (haluiskohan Kälykulta Lumiprinsessalle tällaisen?)

Kuvaksi samat tilkut kuin viimeksikin, kun ei muuta kuvattua nyt ole. Virkkasin nimittäin keltaisempaan lisäkerroksen, tilkku olisi muuten ollut liian pieni. Nämä menivät jo postissa eteenpäin.Käsitöistä vielä: En ole jaksanut käydä valittamassa ja hankkimassa uutta puikkoa katkenneen tilalle eli Olive-pusero ei etene. Hautajaishuivissa on ikäviä virheitä, eikä se muutenkaan etene. Aion purkaa. Kirjoneulelapasia en ole neulonut yhtään eteenpäin. Kulkukissa-sukista puuttuu napit (kaupassa). Aakkoshaasteessa menen L-kirjaimessa, ja se on Lintilla. Sitä neulon. Myös huomenna autossa, jos ei itketä liikaa.

Huomenna on rankkaakin rankempi päivä. Aamulla käydään sopimassa lukiopaikka Keskilapselle (suunnitelmat muuttuivat, mutta asia järjestynee). Sitten kukkien haku, Paimenkoira hoitoon ja perhe Helsinkiin isän hautajaisiin. Huhhuh. Olisipa jo huomisilta. Olen aika ahdistunut ja surullinen. Työkuntoinen kyllä. Tänään aamulla terapiassa meni hyvin ja jaksoin kumma kyllä olla itkemättä. Kunnes poislähtiessä terapeutti pyysi saada halata...