Teinpä tuommoiset lähes perussukat, muutama nurja kerros on lähinnä helpottamassa kerrosten laskemista ja vaihtelun vuoksi. Austerman Step, 57 g, puikot 2,25 mm, 56 s.

 

Mulla on vähän kuin joulufiilis. Tilauksia ja lahjoja ja muutenvaanmuilleneuleita lähtee tai on lähtenyt tässä kuussa. Arpajaisvoitot ja Lumiprinsessan jutut toivottavasti lähtee postiin huomenna tai viimeistään ylihuomenna. Arpajaislahjoissa kävi niin, että muutin suunnitelmiani lahjoista ja nyt en tiedä mikä ihmisten mielestä päättämistäni jutskista olis sitten pääpalkinto ja mikä lohdutusta vaan ja pähkäilen kelpaako mun neuleet yleensä kellekään ja sopiiko ja tuleeko käyttöä. Huh. Rima nousee, kun tietää että lahjottavat osaa ihan itte tehä kaikkee hienoo. Laitan jotain kuitenkin menemään, laittakaa hyvät ihmiset kiertoon jollekulle muulle, jos ei ole itselle sopivaa... Kamala, nyt kun kirjotin tän, rupes oikeesti jänskättämään.

Kuukausitavoitteesta näin kolme päivää ennen kuukausisaldoa: jos laskut pitää paikkaansa, oon neulonu 865 g valmista tähän mennessä. Yks isompi valmistuu alkavalla viikolla. Toive olis tehdä se syyskuun puolella valmiiks. Ongelma uudenvuodenlupauksen suhteen (neulo kaks kertaa se, minkä verran lankaa taloon tulee) on haasteena uusi lankamäärä 604 g eli pitäis tulla peräti 1208 g neulottua. En tiedä, ei taida se uusi valmistuva juttu edes riittää, mutta taas päässen lähelle. Uusi lanka ei kaduta. Seiskaveikat neuloin jo (ja nekin on jo annettu eteenpäin maatilalle), Regia odottaa neulojaansa, ja tämä uusin, lahjaksi saatu on vielä vyyhdillä. Katsokaas miten kiva vironvilla. Kiitokset lahjoittajalle!! (Suklaakin oli herkullista, söin ihan itte, kiitti.)

Ai joo. Kuorolla pukkaa keikkaa tiistai-iltana parin biisin verran. Lasten koululla on juhlasalin avajaiset. Me saadaan harjotella siellä, joten aina kun pyydetään, toki esiinnytään. Hauskaa on, että juhlassa on kaks kuoroo, toinen on koulun isojen koululaisten, eli saan laulaa samassa juhlassa Esikoisen kanssa.