Esikoinen täytti tärkeät 18 vuotta 1.3. Sai reilirahan lisäksi sukat.

Rrrrraitaa.

Sisäreunassa värinvaihtumissauma.

Ulkovalossa kauniimmat värit.

Jos katsoo tarkasti ja oikeasta suunnasta kallistaen...

ylhäältä...

tai alhaalta...

... näkyy illuusioneuleiset kissat.

Oranssia Flotte Sockea ja violettisävyistä Merisockea yhteensä 87 g. Keskilapsi ja Kuopus auttoivat valitsemaan väriyhdistelmän. Puikot 2,25 mm ja 64 s. Uskollisesti ohjeen mukaiset, vaikka ikinä en enää tahdo tehdä tiimalasikantapäätä wrap ja turn -tekniikalla, vaan niinkuin olen Ullasta oppinut. Kärjestä tehty ja sopivat - koko 40. Lapset näitä ihastelivat kilpaa.

Nämä sain valmiiksi helmikuun viimeisenä päivänä eli olivat viimeinen Lankahamsterityö. Kuun saldo alla.

 

Helmikuussa valmistunut 1 155 g

saumaton vauvan haalari (small things romper) 170 g

Lumiprinsessan Cassia 259 g

etiopialaisnuttu pinkkilila 50 g

vauvanmyssy 39 g

vauvan vihreät sukat 24 g

isompi Cassia 526 g

illuusiokisusukat 87 g

Helmikuun lankaliikenne 100 g

en tietenkään ostanut lankaa, kun olin lankahamstereissa!

lankaklubilankaa Puffalasta 100 g

****

Heti maaliskuussa tein sitten tammikuussa kesken jääneen kaulatuubini valmiiksi. Kuuden kerroksen / viiden silmukan korinpohjaa muistaakseni 260 silmukalla ja lankaan nähden isolla puikolla (vaan en muista millä, ehkä 4 mm). 41 g Malabrigo Lacea. Siitä tein alkutalvesta jo kaksinkertaisena pipon. Vielä jäi. Menee kaulan ympärille kaksi kertaa,

(Oho, kuva on kamerassa vielä. No, myöhemmin sitten.)

Olen ollut uninen. Joinakin iltoina en ole jaksanut neuloa silmukkaakaan. Uutena puikoilla on lehtipitsikoristeltu pikkujakku uudesta Modasta (malli 28) yhä vain varastoista löytyneestä langasta. Eli hamsterihengessä yhä, yrittäen innostua omista langoista ja ostamalla vain hillitysti uutta.

Eilen oli koirakerhon talkoopäivä eli järjestimme agilitykisat. Talkoilu on ihan kivaa. Jouduin lähtemään kesken pois, kun yksi lapsista säikäytti, mutta onneksi säikähdys oli suurempi kuin todellinen vaara tai vahinko. Pitemmittä puheitta neulomaan ja nukkumaan.