Jaaha. Niin kova pakkanen (olisko -24 astetta), että agility on peruttu ja ehtii vaikka blogia kirjoittamaan. Melkein joka illalle onkin ollut ohjelmaa...

Iso konsertti hyvän asian vuoksi oli maanantaina Helsingissä. Olinpa siellä minäkin kolmine lapsineni kannustamassa Pekkaa presidentiksi. Fanitamme myös Ultra Brata, jolla oli siellä come back -keikka. Lisäksi kahden tunnin ajan esiintyi useita esiintyjiä, jokainen laulun verran. Oli Maija Vilkkumaa, Mikko Kuustonen, Hector, Freeman, Eero Raittinen, Anna Puu, PMMP, vaikka ketä. Ajaminen Hesaan väsytti, muuten todellakin kannatti.

Keskiviikkona tapasin neulovia uusia tuttavia. Kyllä akkaenergia on voimaannuttavaa. Teki hyvää ryystää kaffetta ja neuloskella ja jutella. Tapaamme toistekin.

Onpa tässä neulottukin.

Räpina mittens mun uusimmasta lapaskirjasta, Eesti labakindad ilma laande laiali (Aino Praakli). 59 g lankaa, joista toinen itse koolattua ja tuo viininpunainen Rellana Flotte Socke. 2 mm bambusukkapuikot, koko ajan pelkäsin, että napsahtaa poikki. Resorissa 68 s, muuten 72 s. Mulle inansa pienet. Istuvuus ei paras mahdollinen, kun ei ole peukalokiilaa, mutta ihan ok ja ainakin nätit.

Perjantaina sain kiihkeän halun neuloa Rikke Hat. Lankana Rowanspun DK, meni vain 45 g. Puikot ohjeen mukaiset 3,5 ja 4,5 mm. Neuloin kuten ohjeessa paitsi aloitin kavennukset 20 cm jälkeen. Itelle heti käyttöön. Kuohkea.Seuraavaa Rikkeä tein tasona. Mieluummin yksi sauma (vaikka saumoja vihaankin) kuin joka toinen kerros nurjaa. Se on helmikuun eka valmis, mutta näytetään kun on kuvattu... Myös tahdon näyttää kivan blogiarpajaisvoiton, jonka sain Lilalta. Kamera on Esikoisen kassissa...

Tammikuussa valmistunut 521 g (josta varasto-KAL 229 g)

Esgargot 62 g

Simppeli huivi 123 g

Arizona&Amsterdam-rottahuivi 169 g

Fawkesit 63 g

Räpina mittens 59 g

Eka Rikke 45 g

Tammikuun lankaliikenne 700 g

Seitsemän Veljestä (kolme harmaata) 450 g

Seitsemän Veljestä Raita 150 g

Lilalta blogivoitto 100 g