Sytomyssyjä kerää TAYS:n sairaalaa varten Pirkanmaalla Aamulehti. Tein neulomalla yhden.

Novitan Siljaa, 42 g. Oisko viitosen puikot. 84 s:aan muokattu Lace Trim Chemo Cap.

Yksityinen kampanja on pitää oma perhe sukissa. Rikkinäisiä on valtavasti, ja uusia oikein jonotetaan. Nämä menevät Esikoiselle.

Austerman Step mit aloe vera und jojoba, 61 g. Puikot 2,25 mm. Tiivistä pintaa. Silmukoita varressa 56, terässä 54. Koko 40, kapea. Perusmalli, varressa 3 o, 1 n. (Nauhakavennus näyttää rumalta, seuraaviin sädekavennus tai joku muu!)

Puikoilla edistyy Etiopianuttu. Täytyy huhtikuussakin yksi valmiiksi saada.

Surullisen seisahtunut on Zetor. Ilmottauduin mukaan Fufoiluun, ja siellä on tarkoitus saattaa selvitystilaan tämä huivi. Siinähän tuli joku virhe jota en löytänyt, ja työ on kerännyt pölyä ja koirankarvaa muutaman kuukauden(ko).

Muuta mun puikoilla ei olekaan.

Kuorolla oli konsertti. Ihan riittävän hyvin meni. Sitten olen metsäillyt koirien kanssa ja löhöillyt kotona. Arki menee oleillessa, työttömänä. Masennus ei juurikaan vaivaa. Tekeeköhän tätä muutkin: Oikeutan itselleni neulomis- ja nettisurffailuaikaa tekemällä jaksoittain nautintojuttuja ja kotitöitä. Tyyliin: astiat koneeseen, surffailuneulontaa, kattiloiden pesu, surffailuneulontaa, pyykit koneeseen, surffailuneulontaa, koirat pissalle, jne. Semmonen päivä mulla on tänäänkin. Kohta jumppaan ja kaupassakin pitäisi ehtiä käymään.