Aika sekalaista seurakuntaa tämä KYH-neuleiden joukko. Ei kauneimpia käsitöitäni, mutta useat ihan tarveneuleita. Vain muutama vähän väkisin aloitettu, mutta eiköhän niillekin joku paikka maailmassa löydy. Yleensä käsityöt menevät käyttöön ennemmin tai myöhemmin.

Sain aikataulussa aloitettua kaikki KYH-työt. Yhden päivässä 1.-25.6. Järjestysnumero on siis samalla aloituspäivä.

Viimeiset aloitukset:

KYH 20, ei kuvaa, kesken. Kromosomisukat Ullan ohjeella. Yksi varsi valmis. Oranssia Novitan Nalle aloe veraa.

KYH 21, Kipuapusilkkivillasta Äidille polvenlämmikkeet. 60 s. 1 o, 1 n. 45 g. Valmiit 25.6.

KYH 22, ei kuvaa, kesken: oranssi silkkinen Mussukka-myssy. Tämä pitäisi tehdä nyt seuraavaksi, on kyllä alkutekijöissään. Prinssillä on nimijuhlat ensi sunnuntaina...

KYH 23, ei kuvaa, kesken: leijonankeltaiset paksut villasukat. Melkein yksi varsi tehtynä.

KYH 24: graffiti. En keksinyt mitään järjellistä juuri juhannusaattona, kun keskityin neulomaan valmiiksi muita ja tein vihjettä kaksi mysteerihuiviin. Koukulla 3,5 mm mukana olleet jämälangat saivat alkukyydin silloin ja toissapäivänä tein valmiiksi kukkagraffitin. Ajattelin käynnistellä uudelleen graffitiharrastusta. Kotona on useampiakin valmiita, nimikointinauhaa, kiinnitystä, kuvausta ja bloggausta odottavaa pikkutyötä. Tähän meni 10 g puuvillaisia jämiä toisista KYH:stä. (Muut langat on päätelty, yksi pitää jättää tarkoituksella kiinnitystä varten.) Valmistui 26.6.

KYH 25: Kipuapusilkkivillaa 36 g Kuopuksen pieniin joogasukkiin. 44 s. Valmistui 27.6. Kuopuksella on kasvukipuja akillesjänteessä ja jalkaholvissa. Kuvassa oma uinnin kurtistama kinttu, koska kuvaushetkellä sirompi jalka oli Koiran kanssa lenkillä.

Nyt on luetteloitu kaikki aloitetut kertaalleen blogissa, vaikkei kuvia keskeneräisistä uusista ollutkaan. Valmistuneita on kyllä lisää:

KYH 9: Kipuapusilkkivillaa Äidin ranteisiin, 40 s, 25 g. Valmistuivat 20.6. Rinsessaneulosta.

KYH 7: passipussi, puuvillaa, 14 g. Lasken valmiiksi, vaikka vetoketjun kiinnitys puuttuu. Meni tuohon otsikon mukaiseen mytyt ja möykyt osastoon... mutta hyötyväline. Tarkoitettu passin, lentolippujen ja rahojen kuljetukseen kaulalla. Valmis 24.6. Eri neulepinnat eri puolilla.

KYH 10: toinen puuvillainen passipussi, 17 g. Valmis 24.6.

KYH 19: avaimenperä vol2, Kuopukselle pyynnöstä. Fabelia 4 g. Valmis 19.6.

KYH 18: violetihko virkkuukokeilugraffiti, Novitan Nallea 15 g. Kukkasen tein eilen iltauinnilla rantsussa. Valmis 27.6.

Keskeneräisistä tahdon esitellä ainoan, joka on todella esittelemisen arvoinen. Suloinen KAL-huivini, Midsummer Wreath. Neuloin nimeen sopivasti kakkosvihjeen grillailun, kokonpolton ja saunomisen lomassa juhannusaattona ja -päivänä.

Juhannusaattona Appi täytti 90 vuotta! Varsinaisia isoja juhlia ei pidetty. Tein mansikkakakun, jota kaffitellessa syötiin, kun entiset naapurit kävivät laulaen tervehtimässä. Päivänsankari myös saunotettiin ja vihdottiin omassa entisessä kodissaan, joka on nykyisin meillä mökkikäytössä. Mukava tunnelma.

Huivista tulee kaunis, vaikka yhden silmukan (kolmesta seitsemän) tein väärin. On ollut looginen tehdä, ainut vaikea oli kerros 17, kun oli 4 erilaista kavennusta samalla kerroksella. Melko haasteellinen malli siis.

Erityisen tyytyväinen olen, etten ole jo toukokuussa tarkoituksella KYH:iä varten ostamani Kipuapusilkkivillan (joka on käytetty niin tarkkaan, että on 12-13 g jäljellä) lisäksi ostanut KYH:iin mitään lankaa. Eli toistaiseksi kesäkuussa pelkkää langanmenoa. Tosin pientä huutelua kaupasta kuuluu, yllättäen ihan Novitan muovilanka Puro Batik tahtoisi sytomyssyiksi, ne kun ovat monesta sairaalasta päässeet loppumaan.

 ps Itselle muistiin inpiraatio: Harmaata arkea teki jakkaranpäällisen. Alkuperäinen ohje on pullea, tahdon litteämmän. Pari jakkaraahan kotoa löytyy, tosi kulahtaneita. Keskiäkäinen (Pelagia) teki liinoja. Niiden ohje voisi sopia muunneltuna jakkaranpäälliseksi minulle! (Taas se aikoo virkata!) Tähänkin kävisi Puro Batik, tai jos olisi varaa ostaa jotain ihkumpaa.