Kun fufoilu alkoi, olin tosi reipas ja rupesin heti tuhoamaan / saattamaan valmiiksi marinoituneita töitäni. Ensimmäisen viikon aikana aktiiviset pääsivät mukaan Helmiksen lahjoittaman kannustuspalkinnon arvontaan, ja minähän voitin! Oi, hauskaa!

Postipoika oli käynyt torstaina ja todennut, että eipä mahdu mokoman kokoinen lähetys sisään luukusta. Jätti, mokoma, lapun, että tervetuloa postitoimistosta hakemaan maanantaina! Arvelin, että kannustuspalkinto siellä odottaa, mutta koko pitkän juhannuksen se siellä makaili. Eilen tulin kotiin kypsään 20.30 kellonaikaan (agiliitelemästä) ja kiiruhdin kaupalle. Taas sain iloita siitä, että viime vuonna postikonttorimme lakkautettiin ja palvelu siirtyi marketin asiakaspalveluun. Arkisin auki klo 21 asti...! Kuopus oli mukana, varsinkin hengessä. Arvuuttelimme kilpaa sisältöä. Kuopus väitti kivenkovaan, että siellä on puikkoja ja lankaa. Minä arvelin, että voi olla joku kiva itse tehty juttu ja ehkä sitä lankaa, kun ei ole mikään ohut kirjekuori.

689143.jpg

Itse pakettikin oli kaunis ja kokonaisuuden väreihin sopiva. Sisältö oli selvästi päätetty lopulliseen muotoonsa vasta arvonnan selvittyä, sillä oranssiahan sieltä löytyi. Ja paljon! Katsokaapa! Ensin kurkistus.

689145.jpg

Olin oikeassa. Itse tehty verkkokassi! Minä mietin vaikka minkä uimapuku + pyyhe, pikkuostokset yms kuljetusta, Kuopus itsepintaisesti sanoi, että siinä pitää säilyttää lankaa tai käsitöitä! Kiva kassi, kiitos Helmis!

689146.jpg

689147.jpg

Kolme kerää oranssia puuvillalankaa, hakaneuloja, parsinneuloja, hienon värisiä pitkiä nuppareita ja oranssi koukku. Ja suklaata, nam. Kyllä on upea palkinto! KIITOS, KIITOS, KIITOS!

(Fufoiluraporttia: vauvan paitaan valmistui uusi hiha. Vielä olisi lankojen päättely, yhdistäminen ja kauluksen teko.)