Kävin Kangaskasan blogissa. (Kiitos auttavasta kommentista. Puran vähän ja vähennän sukkasilmukat neljääntoista per puikko.) Näin vanhan tutun blogipohjani siellä käytössä. Tuli ikävä sitä. Ja kuten Aura aiemmin kommentoi, nätti tuo retro-pohja on, mutta tekstiä ei ole helppo lukea kirjavalta pohjalta. Palaan sohvalleni tunnelmoimaan. Vaihdetaan jotain keväisempää kunhan lumet sulaa.

Olen jo aikoja sitten suunnitellut matkia Kyllin hyvä! -blogin ihanaa tapaa poimia ilahduttavia asioita elämästä. Jotta saisin tämän joskus niin murheeseen ja masennukseen suuntautuvan mieleni pelastettua, aloitan tavan tänään. Terveisiä Kyllille! Tästä joskus juteltiin, ja todettiin, että saa matkia, poimikaa tavaksi vaikka kaikki!

Minua on ilahduttanut tänään: Aamun valoisuus ja kevään lähestyminen. Sula ajotie. Kangaskasan vinkki sukkasilmukoista. Työtoverin yllätysleipomus. Villasukan kauniit värit. Eskari joka ei kiukutellut ollenkaan, vaikka väsytti. Sitäpaitsi kello on vasta näin vähän. Tästähän tulee loistava päivä!