Edit: Sivu Myyntineuleita julkaistu.

Tällä viikolla olen käyttänyt tavallistakin enemmän aikaa neulomiseen. Olen tod neulonut.

Valmiina on maanantaina viimeisteltyjen vaihtolapasten ja loppuun tehtyjen lastensukkien lisäksi kaksi parsoninkokoisen koiran villapaitaa ja yhdet lapaset. Puikoilla on pentukoiran paita. Viimeisimmät tarjoan myyntiin. Taidanpa tehdä myyntisivun näille tyrkkyneuleille, kunhan jaksan / ehdin. Kaikille on kotona käyttöä, jos ei kavereille kelpaa. Ensisijaisesti myyn täällä Tampereen seudulla ihmisille, joita voin tavata nokakkain, niin ei tarvitse pankkiyhteyksiä ja postimaksuja mietiskellä. Kohderyhmänä aluksi koiranulkoilutuskaverit... Eikä ole kellään velvollisuutta tarjoutua ostajaksi. Monihan neuloo ihan itse. Kyllä kai nämä jonnekin kelpaa?

Paitamalliin hain apuja netistä, mutta parsonoin ohjetta paljon itse. Malli on siis lähes oma, uskallan myydä. Novitan Jussia neulottuna yhdessä ohuiden sukkalankojen kanssa. Vihreään on etuvarausoikeus ystävälläni M:llä, joka sai minut neulomaan koiranpaitoja. Ei ole pakko huolia, ja sovittaa saa ensin. Punainen on vapaata kauraa ja lapaset myydään erikseen, kuitenkin ensioikeus sillä joka haluaa samasta langasta paidankin. Yhdessä tai erikseen. Vihreistä langoistakin meinaan tehdä lapaset. Tosin ensin värkkään sen pienen paidan valmiiksi.

Kuvausavustajana toimi Kuopus ja mannekiinina Koira. Meidän Koiran säkä lienee n. 33 cm. Neule on aika joustava, luulisin menevän poikakoirankin rintakehän päälle. Mannekiini sai palkaksi nakkia.

Ensijulkistuksessa Pastorin Vapaa-aikapaita:

963015.jpg963019.jpg963023.jpg

963026.jpg

Viikonlopun aikana olen lisäksi Mamboillut noin kaksi ja puoli kerää salaista neuletta. Ei julkisteta kuvia.