Huomenna se koittaa taas. Arki. Tosin mulla on sitä sairaslomaa vielä viikko. Joulu meni. Oli hyvää ruokaa ja tyytyväiset lapset. Siistiä ja kaunista - ainakin riittävän. Tänään, tapanina, käytiin vielä Joutsassa apella kylässä. Vietiin loput jouluruokamme ja syötiin yhdessä. Aaton ja eilisen kova pakkanen hellitti, mutta Tampereen lähistöllä tuli niin runsaasti lunta, että tuprutus haittasi ajamista. Onneksi päästiin ehjänä kotiin.

Jos joulusta jäi rahaa tai visa suostuu vielä vingahtamaan, ei pääse vaatealennusmyynteihin. On uhrattava likviditeetti kameraostokseen. Nyt tuo vanha pokkari on ihan jumissa, zoomi päällä tai jotain, eikä tarkenna kuvaa ollenkaan. En suostu olemaan ilman kameraa. (Esikoisen kamera hajosi aikaa sitten. Siinä oli käsittämätön 1 kk takuu, eli uutta tarvitaan sinnekin.) Käsitöistä akuutisti kuvaamatta on Esikoisen saamat joululahjalapaset...

Tunika valmistunee vielä tänä vuonna.

En saanut kutsua kakkoshaastatteluun ainakaan ennen joulua. Meniköhän sivu suun, vai soittavatko vasta huomenna? Jännittää.

Nyt nukulle. Huomenna harkitsen kamera-asiaa.