Jassoo, jassoo. Meemihaastetta Hepsiltä. Ok. Voin mä tän ottaa. Täähän on ihan kiva.

 

Blogistania on täynnä mitä mielenkiintoisempia bloginimiä.

Mistä ne ovat peräisin?

Mikä on niiden tarina?

Mikä on sinun tarinasi?  Oliko sinulla vaikea löytää/keksiä blogillesi nimi?

Kerro blogisi nimen ja/tai nimimerkkisi tarina ja haasta kolme muuta tekemään samoin.

Hiukka kyllä luulen arvaavani joitakin tarinoita, kun nimet kertovat blogista suoraan, mutta haastanpa nyt vaikkapa Kiklin, Piukun ja Jennuskan.

Omaan tarinaani lainaan laiskana ihkaensimmäistä blogikirjoitustani viime marraskuulta:

Inside Out

Olen täällä anonyymisti, ja tämä kavereille tiedoksi, jos tänne tulette. Sivun nimi jo siihen viittaakin. En tahdo henkilökohtaisimpia juttujani kotisivuille, mutta se ei häiritse, että näitä yleisesti luetaan. Siispä älkää paljastako henkilöyttäni, ellen sitä itse tee. Kiitos.

Toisaalta tuo nimi tulee siitä, että kääntelen itseäni ulospäin. Ja päässä jankkaa se vanha biisi: Inside out, boy, you turn me, upside down, round and round... (Tai miten se nyt menee.) Kas kun välillä olen niin päästäni pyörällä ja sekaisin ja innostunut ja lähes maaninen. Ihan nurinkurin. Ja ylösalaisin. Ja välillä tekee mieli käpertyä ihan sisäänpäin, ja silloin varsinkin voin mahdollisesti auttaa itseäni kirjoittamalla tänne!

Ekstraraita tänä päivänä: Rouva Oranssin valitsin blogihenkilöllisyyteni nimeksi ihan vain kun on noin omituinen tuo 'kakkoslempiväri'. (Ykkönen on ja tulee varmaan aina olemaan vihreä, mutta en halunnut olla mikään Täti Vihreä.) Halusinko erottua nuorista sinkuista olemalla Rouva? En muista. Tukka on lähinnä oranssin värinen ja vaatteetkin usein.

Ja oliko nimen miettiminen vaikeaa? Ei kai kamalan. En nyt enää muista. Nyt jos aloittaisin uutta blogia, voi olla etten keksisi mitään nimeä. Tai sitten keksisin...? (No nyt tätä pitää miettiä puoli päivää.)