Työnteko todella haittaa harrastuksia. Uudessa työssä on aika kiire, ainakin nyt kun siellä selvitellään toimiston muuton jälkihärdellejä, ja mulla on kaikenlaista aloituskuviota. Saattaa siellä jatkossakin olla kiirusta. Nettiin ei ainakaan ehdi kesken työpäivän, eikä tietysti ole tarkoituskaan.

Aika mukavaa porukkaa siellä on. Ystävällisiä ovat olleet. Muutama erikoinen tietysti mahtuu mukaan, mutta ei nekään ilkeiltä vaikuta.

Mua väsyttääkin, kun en ole tottunut tekemään töitä jokaisena arkipäivänä. Kai tähän tottuu. Sitäpaitsi lisäsin päivittäistä Aloe Vera -juoman annosta. Eiköhän se pidä mut vauhdissa.

Vanhempia kutsuttiin tänään suunnittelemaan Keskilapsen luokan näytelmän puvustusta ja varustusta. Jaettiin hommia. En luvannut isoja juttuja, mutta olen vastuussa viiden lapsen puvuista. Onneksi vaatteet oli melkein kaikki varastossa, pientä tuunailua vain tarvitaan. Isompi urakka sitten on, kun ensi viikolla kokoonnutaan käsityöluokkaan ja ommellaan lavasteeksi linna. Siis oikeasti: ommellaan linna! Voi pyhä jysäys. Kaikkea sitä. (Esittävät helmikuussa Lintu Sinisen. Keskilapsi on paha noita Sysis.)

sininen_tipu.jpg