Saldokirjoituksen lisäksi tahdon tunnustaa, että oli vaikeata olla ostamatta lankaa koko helmikuun, mutta tein sen! Selvisin hamstereista!

Helmikuussa valmistui -> 884 g, josta hamsterikelpoista 816 g oli ihan kelpo tulos. Viime vuonna menin yli kilon, nyt jäi ohutlankasukat kesken, neuloin välillä ohuita kirjoneulelapasiakin, jotka purin kokonaan pois, ja leikin sillä Alfalla purkamalla moneen kertaan. Tuo huomioonottaen tulos oli ihan mukiinmenevä ja olen tyytyväinen.

Lakot ei vain ole mulle erityisen sopivia. Oli ihan pakko (!) mennä ostamaan Esikoisen kanssa sukkalankaa tänään. Olimme siis jo muutama päivä sitten penkoneet mun varastot, ja ainoat langat jotka olisivat kelvanneet, olivat sellaisia, jotka todella tahdon neuloa itselleni. (Kyllä työn määrän huomioiden voi olla itsekäskin välillä.) Esikoisella on tänään 15 v syntymäpäivä, onnea, onnea. Vähän on lahjottu (Marimekon kukkaroita, meikkejä, pikkurahaa), syöty päivänsankarin toiveesta kiinalaisessa ja kotonakin pikkaisen herkuteltu. Ja äidin luppoaika on käytetty päänsärkypäiväunien lisäksi neulomalla juuri hänen tilaamiaan sukkia. Suunnittelu ja speksit ja lankavalinta tyttäreltä, toteutus enää puuttuu... Polvaripituus tulee, puikot 2.25 (vahingossa, luulin ottaneeni 2,5:t) ja musta Nalle + vihreäsävyinen, se hillitympi, Nalle Colori. Seliseli ja silleen, mutta kotona uutta Nallea 450 g.

Selviytyjät telkassa. Sukanvarsi kutsuu. Kuopus ja Puoliso vielä hiihtämässä, saunaan tulossa. Hyvää launtaita kaikille.

Ai niin. Mun tukka on tosi lyhyt nyt. Pitäis vielä värjätä. Oranssiksi. Ihan haalistunut.

1335691.jpg

(Törröttä 'kivasti' ulkoillessa. Hekoheko.)

ps Tietokoneongelmia pähkäillessä neuloin tuskissani ja stressinpoistoon yhden paksun vaakatilkun, 41 g.