Vähän myöhään, mutta parempi näin kuin ei ollenkaan. Itsellenihän tätä tilastointia pidän, jotta kerran kuussa säikähtäisin ostavani paljon enemmän lankaa kuin kulutan. Nyt on syytäkin järkyttyä, vaikka kyllä on mieleisiä olleet ostokset (itselle mieleisiä tai sille jolle neulotaan). Korian langat ja Spektri oli tosi halpojakin - ja loput ihania.

Elokuussa valmistunutta -> 342 g<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Elizabethin Kertut 50 g

Elizabethin Raitasukat 29 g

Takut-koirantakki 109 g

Takut-palmikkaat 53 g

Amoksen koirapaita 101 g

Lankaliikennettä elokuussa -> 2 472 g

alelaarista Novitan oranssia Spektri Plussaa 550 g

Ilun viljaisaa ohutta mohairia 100 g

Trekking Pro Natura 100 g

Trekking värjäämätön sukkalanka 500 g

Korialta Samos + Spektri pussilankaa 202 g

Korialta Florica kerä 50 g ja pussilankaa 444 g

Korialta Kolibri pussilankaa 526 g

***

Kamera on Esikoisella Saariselällä. Koitan saada neulotuksi jotain, että olisi kuvattavaa. (Poikakoiraakin tekee mieli fotografeereta.) Pinwheelistä tein vartalo-osan valmiiksi, Lina-pipo valmistui eilen. Keskeneräiset sukat otin jatkokäsittelyyn. Hommat hoituu!

Kuopus oli eilen kippeenä. Kummallinen vaiva: paha olla ja lämpöä. Oli surkean oloinen ja ruokahalu oli heikko, pystyi syömään kuitenkin. Oli päälle päinkin surkean näköinen, ei selvästikään lintsaillut. Tänään heräsi silmät kirkastuneina ja meni kouluun. Hyvää teki äidillekin päiväunet.

Koira oli eilen silmänpainemittauksissa. Valitettavasti näyttää olevan paineet lievästi kohoamassa. Tarkkailua jatketaan, ei vielä lääkitystä. Poikakoiralla oli vatsanväänteitä toissailtana. Onneksi ei mitään vakavampaa.

Agiliito on ihanaa, kun se sujuu. Aina ei. Maanantaina oli huippukivat harkat. Vähänkö me oltiin hyviä. Tämä itselle lohduksi, kun mokaan meidät ihan täpöllä sitten Parsonien Agimestisten mölliluokassa 20.9., jossa kisaamme ensimmäistä kertaa - joskin siis vielä epävirallisesti. Lupasin julkisesti harkoissa, että kun ensin opettelemme kepit talven aikana, toukokuussa alkaa Koiran ja minun virallinen kisaura. Huijui!!