Toteanpa vaan, että mun käsialalla ja Wendy Knitsin Basic toe up gusset heel -sukkaohjeella jos tekee 18 cm ennen kiilalevennyksiä, saa noin 40 numeron sukan. Eli ei M-ystävän sukkaa tule tuosta vihreästä Fabelista, puikoilla 2.25 mm, magic loop kaksi rinnakkain. Itselle tai omille lapsille taitaa jäädä.

Selityksiä lankaostoksiin.

VapaaValinnassa (ja Tokmannilla) tarjous, kympillä kolme Nalle Aloe Veraa tai kaksi Seitsemän Veljestä Lintuja. Siis molempia satsi. Nallea otin sinisen ja valkoisen (että saisin vielä tehtyä Takut-kämmekkäitä mutta kauniimmissa sävyissä) ja punaisen sukkia varten. Lintuja tahdon kokeilla, saattavat lennähtää pukin konttiin sukkina.

Prismassa taas näin jokin aika sitten erilaisia Seitsemän Veljestä värejä. Sellaisia murrettuja. Harmitti etten ottanut Kummipojan villapaitaa varten vihreää. No. Nyt sitä oli taas, ja heti hamstrasin viisi kerää. Eikä maksanut kuin 3,20 kerä. Halpaa.

Kuvia ei nyt viikkoon oteta. Keskilapsi on Lapissa vaeltamassa muiden ysiluokkalaisten kanssa ja kamera on siellä mukana.

Mä meen kohta laulamaan! Kuoron tangokeikka lähestyy. Se on perjantaina.